Ε. Ακρίτα για Θάνο Πλεύρη: Θέλει κότσια η στάση του - Τον τιμά
Θέση για τη δημόσια σύγκρουση του Θάνου Πλεύρη με τον πατέρα του, Κώστα, με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής πήρε η Έλενα Ακρίτα

Για τη στάση που τήρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος ήλθε σε δημόσια σύγκρουση με τον πατέρα του, Κωνσταντίνο, που ως συνήγορος του χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού, ζήτησε την εξαίρεση των δικαστών της δίκης της Χρυσής Αυγής, πήρε η Έλενα Ακρίτα.

«Το γεγονός ότι παίρνει ξεκάθαρη στάση απέναντι στον ακροδεξιότατο Κώστα Πλεύρη, θέλει θάρρος», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα αναφέρει:

«Αντίθετα με την πλειοψηφία, θεωρώ ότι η στάση του Θάνου Πλεύρη τον τιμά. Κι επειδή κάποιοι θα ανατρέξουν στο παρελθόν του, νομίζω πως οι ακρότητες του οφείλονταν στις πολιτικές επιρροές του πατερα του. Το γεγονός ότι παίρνει ξεκάθαρη στάση απέναντι στον ακροδεξιότατο Κώστα Πλεύρη, θέλει θάρρος. Εκτός εάν θεωρούμε πως ισχύει ακόμα ο πολιτικός Μεσαίωνας της οικογενειακής ευθύνης. Βεβαίως και η πολιτική του στάση έχει και επικοινωνιακό κίνητρο αλλά και πάλι θέλει κότσια».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εφσυν
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
Η εκδήλωση για τα 13 χρόνια της «Εφημερίδας των Συντακτών» εξελίχθηκε σε σημείο συνάντησης πολιτικών στελεχών από όλο το φάσμα
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
αυτοκίνητο
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο
Ford, Renault, Toyota και Lexus καλούν ιδιοκτήτες για άμεσο τεχνικό έλεγχο λόγω ζητημάτων ασφάλειας
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο