Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο γραφείο του Κ. Κυρανάκη για τα βιογραφικά
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τα μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, πέταξαν τρικάκια και στη συνέχεια αποχώρησαν

Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη πραγματοποίησαν την Πέμπτη το απόγευμα μέλη του Ρουβίκωνα.

Όπως επισημαίνει η αναρχική συλλογικότητα, η παρέμβαση έγινε για τους πρόσφατους ισχυρισμούς του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, σύμφωνα με την οποία οι νέοι δεν συμπληρώνουν δομημένα βιογραφικά με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν δουλειά.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, πέταξαν τρικάκια και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Μεταξύ άλλων, ο Ρουβίκωνας αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Είναι οξύμωρο, το ότι σε μια εποχή που σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον Μάιο του 2020 η ανεργία άγγιζε το 37,5% στους νέους κάτω των 25 ετών και το 17% στο συνολικό πληθυσμό εν μέσω πανδημίας· σε μια εποχή που ο κόσμος απολύεται μαζικά και η κυβέρνηση τάσσεται υπέρ των εργοδοτών, παραγκωνίζοντας τους εργαζόμενους· σε μια εποχή που η κυβέρνηση για να βγάλει τα 800αρια που μας πέταξε χαριστικά, απαιτεί από τους εργαζόμενους υπερωρίες αμισθί σύμφωνα με την νέα διάταξη του υπουργείου Εργασίας για τις προληπτικές ημέρες καραντίνας στον ιδιωτικό τομέα και προωθεί τον εργασιακό μεσαίωνα, ο βουλευτής Κυρανάκης να επιρρίπτει ευθύνες στους νέους και τις νέες για το πρόβλημα της ανεργίας».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νηπιαγωγειο
Ρέθυμνο: Χρηματοδότηση 2,55 εκατ. ευρώ για την ανέγερση του νέου 4ου Νηπιαγωγείου
Υπεγράφη η ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ 2021-2027» – Σύγχρονες εγκαταστάσεις και ασφαλείς χώροι για τους μικρούς μαθητές
Ρέθυμνο: Χρηματοδότηση 2,55 εκατ. ευρώ για την ανέγερση του νέου 4ου Νηπιαγωγείου
english_education_48.jpg
Καθηγητές Γαλλικών: Ζητούν άμεσα διορισμούς εκπαιδευτικών ΠΕ05
Επιστολή προς την Υπουργό Παιδείας για τα κενά στη Γαλλική Γλώσσα και την ανάγκη διασφάλισης της επιλογής Β’ Ξένης Γλώσσας στα σχολεία
Καθηγητές Γαλλικών: Ζητούν άμεσα διορισμούς εκπαιδευτικών ΠΕ05