Ερείπιο η Χρυσή Αυγή: Έμεινε χωρίς ευρωβουλευτή η νεοναζιστική οργάνωση
Αποχώρησε ο δεύτερος εκλεγμένος Ευρωβουλευτής

Χωρίς Ευρωβουλευτή έμεινε η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Την αρχή είχε κάνει στις 13 Ιουλίου ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή ανακοινώντας την ίδρυση της Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης.

Πριν λίγες ημέρες, ο ευρωβουλευτής Αθανάσιος Κωνσταντίνου ανακοίνωσε πως ανεξαρτητοποιείται, με τη Χρυσή Αυγή να μένει χωρίς εκπρόσωπο στο Ευρωκοινοβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι στις Εθνικές Εκλογές η Χρυσή Αυγή δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή, καθώς δεν συγκέντρωσε εκλογικο ποσοστό μεγαλύτερο από το 3%.

Άλλωστε, από τη νεοναζιστική οργάνωση αποχώρησε και το πρωτοκλασάτο στέλεχος και έμπιστος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλίας Κασιδιάρης, ιδρύοντας τους Έλληνες Γ.Τ.Π.

Σε ανακοίνωσή της, η νεοναζιστική οργάνωση αναφέρει ότι ο Α. Κωνσταντίνου ψήφισε υπέρ της χρηματοδότησης της Τουρκίας, παραβιάζοντας την «κομματική γραμμή», και έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pencil-968952_960_720.jpg
Γενική Συνέλευση και εκλογές στην Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής για το 22ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ
Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή εκπαιδευτικών στη διαδικασία ανάδειξης αντιπροσώπων
Γενική Συνέλευση και εκλογές στην Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής για το 22ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ