Πολιτική 0

Σήμερα η τηλεδιάσκεψη του συμβουλίου υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγκαλείται εκτάκτως σήμερα, Παρασκευή 14 Αυγούστου

Το συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγκαλείται μέσω τηλεδιάσκεψης, έπειτα από σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει η Ελλάδα, προκειμένου να συζητηθούν οι παράνομες ενέργειες της Τουρκίας σε περιοχή ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Στο έκτακτο συμβούλιο ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα ενημερώσει τους ομολόγους του, μεταξύ άλλων, για τα πραγματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών ως προς τα επιχειρησιακά συμβάντα στην περιοχή.

Σχετική ανάρτηση έκανε ο Ζοζέπ Μπορέλ. Συγκεκριμένα, ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εξωτερική Πολιτική έγραψε στο Twitter: «Θα καλέσω μια έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων την Παρασκευή το απόγευμα. Θα συζητήσουμε επείγοντα θέματα και θα εξετάσουμε την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, τις προεδρικές εκλογές της Λευκορωσίας, καθώς και τις εξελίξεις στον Λίβανο».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νομοσχέδιο ΥΠΑΙΘΑ: Τι αλλάζει για διευθυντές και προϊσταμένους σε σχολεία

Σχολικά βιβλία Βόρειας Μακεδονίας: Η Ελλάδα ζητά διορθώσεις

Από ποια γλώσσα προέρχεται η λέξη «ταξί»;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική