Σχετικά με ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει τους ομολόγους του στο αυριανό έκτακτο Συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, μεταξύ άλλων, για τα πραγματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών ως προς τα επιχειρησιακά συμβάντα στην περιοχή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.
Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα που τουρκικού φιλοκυβερνητικού Τύπου που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες αναφέρουν σύγκρουση της ελληνικής φρεγάτας «Λήμνος» με την τουρκική φρεγάτα «Kemal Reis», ένα από τα πλοία που μετέχουν στον στολίσκο συνοδείας του Oruc Reis.
Μάλιστα, η εφημερίδα YeniSafak υποστηρίζει πως η ελληνική φρεγάτα, η οποία επιχείρησε να παρενοχλήσει το Oruc Reis, υπέστη ζημιές και αποσύρθηκε στο κοντινότερο λιμάνι.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής
Alfavita Newsroom