Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/yiastra/status/1282664099780886532 at this time, please check again later.
Thumbnail
Στον υποψήφιο των πανελλαδικών που συνελήφθη στο συλλαλητήριο της Πέμπτης και την οικογένειά του επιτέθηκε φραστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας αυθαίρετα πως τα συγκεκριμένα άτομα που συνελήφθησαν προκάλεσαν φθορές και επεισόδια

Σε ένα ακόμα παραλήρημα επιδόθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στους συλληφθέντες διαδηλωτές του συλλαλητηρίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις και συγκεκριμένα στον υποψήφιο των πανελλαδικών εξετάσεων, ο οποίος ενημερώθηκε από τον πατέρα του ότι πέρασε στη Νομική.

Λίγες μόλις ώρες πριν την απόφαση των δικαστικών αρχών να αφήσουν ελεύθερους τους εννέα συλληφθέντες της διαδήλωσης της 9ης Ιουλίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 επιτέθηκε με το γνωστό του ύφος τόσο στους ίδιους, αποδίδοντάς τους εγκληματικές ενέργειες, όσο και στις οικογένειές του, που «τους έκαναν έτσι»!

«Δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα και οι γονείς που τα κάναν έτσι. Αυτή την ώρα σε αυτή την κρίση πάνε και κάνουν αυτά τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Πήγε ο άλλος και έλεγε στο παιδί του ότι πέρασε στη Νομική αντί να του πει "ντρόπιασες το σπίτι μου"», ανέφερε ο Γεωργιάδης για τον πατέρα του υποψηφίου των πανελλαδικών που ενημέρωσε το γιο του για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών, χωρίς να αναφέρει κάτι όμως για τα εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού που έφερε ο 18χρονος, μετά τη σύλληψή του.

Ζήτησε μάλιστα να πληρώσουν πρόστιμα οι γονείς για τις ζημιές στα μαγαζιά, υποστηρίζοντας αυθαίρετα πως τα παιδιά τους ήταν αυτά που τα έσπασαν. «Ελπίζω το δικαστήριο να χρεώσει όλες τις ζημιές στους γονείς. Να τις πληρώσουν από την τσέπη τους»

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/yiastra/status/1282664099780886532

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xartis231.jpg
O χάρτης του gov.gr με τα ασφαλή σημεία συγκέντρωσης στην Ελλάδα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
Το mySafetyPlan προσφέρει σε κάθε πολίτη τη δυνατότητα να εντοπίσει άμεσα πού πρέπει να κατευθυνθεί σε σεισμό ή άλλη φυσική καταστροφή
O χάρτης του gov.gr με τα ασφαλή σημεία συγκέντρωσης στην Ελλάδα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
Παραλία στην Ελλάδα
Η άγνωστη παραλία με τα απίθανα νερά για ήσυχες αποδράσεις κοντά στη Θεσσαλονίκη
Ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν απόλυτη ηρεμία, φυσική ομορφιά και απομόνωση – μόλις λίγη ώρα από το κέντρο της πόλης
Η άγνωστη παραλία με τα απίθανα νερά για ήσυχες αποδράσεις κοντά στη Θεσσαλονίκη