Σύμφωνα με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, «το σχέδιο περιλαμβάνει ένα καθορισμένο χρονικό όριο επιστροφής από τη στιγμή που ο πολίτης θα στείλει μήνυμα στο 13033».
«Το έντυπο δεν είναι για να το χρησιμοποιήσουμε 6 φορές την ημέρα», επισήμανε και συμπλήρωσε ότι η υπερβολική χρήση των ωραρίων θα στερήσει στους πολλούς να κάνουν τις βασικές τους μετακινήσεις.
Επιπλέον, ανέφερε ότι φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό. «Δεν θα πάμε στο χωριό μας, δεν θα ψήσουμε τον παραδοσιακό οβελία», σημείωσε.
Επίσης, είπε ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χαλαρώσουν τα μέτρα για τον κορονοϊό που φαίνεται πως αποδίδουν.
«Σε εμάς επαφίεται να συνεχιστεί το καλό αποτέλεσμα. Οι εξαιρέσεις απομονώνονται, τα πρόστιμα επιβάλλονται», κατέληξε.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom