Ν. Χαρδαλιάς: Τα δύσκολα είναι μπροστά μας
Αυστηρό μήνυμα του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη - «Τι αξία έχει να φύγουμε για να πάμε στις παραλίες και στα χωριά μας»

Ο  Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς  απηύθυνε έκκληση για ακόμη μια φορά, κατά την επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, στους πολίτες  ζητώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να μείνουν σπίτι.

«Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες», είπε και έκανε αναφορά στην μετάδοση του ιού στην Ιταλία λέγοντας πως η κυβέρνηση θα λάβει όλα τα μέτρα που πρέπει για να μην χαθούν άνθρωποι και να μην φτάσουμε στην ίδια κατάσταση.

«Οι περισσότεροι δείχνουν ευθύνη, αλλά υπάρχουν και κάποιοι ανεύθυνοι», τόνισε. Στη συνέχεια εξήγησε τη διαδικασία επαναπατρισμού Ελλήνων η οποία είναι σε εξέλιξη.

Ο κ. Χαρδαλιάς ρωτήθηκε και για τις μετακινήσεις που γίνονται οδικώς και συγκεκριμένα τις εικόνες από τα διόδια. Είπε πως «όλα τα μέτρα είναι πάνω στο τραπέζι και όλα τα μέτρα είναι μπροστά μας» και δεν απέκλεισε την απαγόρευση κυκλοφορίας.

«Τι αξία έχει να φύγουμε για να πάμε στις παραλίες και στα χωριά μας. Όταν φεύγεις μπορεί να νομίζεις πως δεν νοσείς, αλλά δεν ξέρεις τι έχεις. Με έναν άνθρωπο να έρθεις σε επαφή στο χωριό θα εξαπλωθεί η νόσος. Πρόκειται για ανθρώπινη ανοησία», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Εκπαίδευση, την Εργασία, την Πολιτική και την Κοινωνία στο alfavita.gr


Η Αναγνωρισμένη Επιμόρφωση - Εξειδίκευση 420 ωρών από τον ΑΣΕΠ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
 

Όλα τα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς ΕΔΩ: Σχολική Ψυχολογία, ΕΑΕ, Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Παιδαγωγική κ.α.
 

Νέες Προσλήψεις Καθηγητών στα ΣΔΕ (Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας): ΑΛΛΑΞΕ Η ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ 

 

σχετικά άρθρα

Σάμος: Ο πυροσβέστης που βρήκε τα δύο παιδιά, “προσπάθησαν να φύγουν αλλά δεν πρόλαβαν”
Σάμος: Ο πυροσβέστης που βρήκε τα δύο παιδιά, “προσπάθησαν να φύγουν αλλά δεν πρόλαβαν”
Πατέρας του Άρη: ”Σε καμάρωνα αγόρι μου. Έβλεπα σε σένα τα δικά μου νιάτα. Ανέπνεες για την Κλαίρη και η Κλαίρη για σένα.
Σάμος: Ο πυροσβέστης που βρήκε τα δύο παιδιά, “προσπάθησαν να φύγουν αλλά δεν πρόλαβαν”