Θεοδωρικάκος: Νόμιζαν ότι θα μας έπιαναν στον ύπνο, αλλά είναι βαθιά νυχτωμένοι
«Απαντάμε με αποφασιστικότητα στον Ερντογάν» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η Ελλάδα είναι χωρά της ΕΕ. Τα σύνορα είναι ευρωπαϊκά σύνορα. Τα φυλάμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να περάσει κανείς από τον Έβρο..  Είμαστε φιλόξενος λαός αλλά η απόφαση του πρωθυπουργού για το κλείσιμο των συνόρων ήταν επιβεβλημένη». 

«Ο Μητσοτάκης με την σημαντική απόφαση του να κλείσει τα σύνορα σε όσους επιδίωξαν παράνομα να μπουν στην Ελλάδα εξέφρασε όλους τους Έλληνες. Οι Έλληνες είμαστε απολύτως ενωμένοι, ψύχραιμοι και αποφασιστικοί και οι εκπρόσωποι της Τουρκίας γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να περάσει κανένας παράνομα τα ελληνικά σύνορα» πρόσθεσε. 

Για τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού εσωτερικών Σοιλού υποστήριξε ότι «αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Δεν πρόκειται να ανταποκριθούμε στις δικές τους προκλήσεις. Είμαστε σε ετοιμότητα και δίνουμε μάχη παντού».   

Ακόμη, υπογράμισε ότι «κανένα κράτος δεν θα δεχόταν μαζική εισβολή μεταναστών» και συμπλήρωσε: «Αν νομίζανε ότι επειδή ήταν Καθαρά Δευτέρα θα πιάνανε στον ύπνο την Ελλάδα είναι μακρια νυχτωμένοι. «Δεν θα κουραστούμε να φυλάμε τα σύνορα μας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αρνι
Η ακρίβεια «ροκανίζει» το εορταστικό τραπέζι και τις εκδρομές - Στα 412 ευρώ το πασχαλινό γεύμα για 6 άτομα!
Η ακρίβεια χτυπάει «κόκκινο» σε τρόφιμα και καύσιμα
Η ακρίβεια «ροκανίζει» το εορταστικό τραπέζι και τις εκδρομές - Στα 412 ευρώ το πασχαλινό γεύμα για 6 άτομα!
viasmos-kopela-koritsi-aniliki-seksoualiki parenoxlisi.jpg
Χανιά: Συνελήφθη 37χρονος καθηγητής μουσικής για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης
Παρέμβαση εισαγγελέα για τον 37χρονο που παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα – Εξετάζεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του
Χανιά: Συνελήφθη 37χρονος καθηγητής μουσικής για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης