Δημόσιο: Τι αλλάζει στους μισθούς από το 2027 – Τι ισχύει για τα 500€ τα Χριστούγεννα

Πολιτική 0

Παρεμβαίνει η κυβέρνηση - Αλλάζει το νομοθετικό πλαίσιο, δεν πέφτει ο ΠΑΟΚ

petsas
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - «Αλλάζουμε το νομοθετικό πλαίσιο γιατί δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με θέματα διχασμού της χώρας μας»

 «Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα. Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης. Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη».

Με απόφαση του πρωθυπουργού, αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Παράλληλα ο κ.Πέτσας ανέφερε πως η κυβέρνηση στηρίζει απόλυτα τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Διαβάστε επίσης: Διεγράφη ο Θ. Ζαγοράκης από τη ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη

 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Μισθοί εκπαιδευτικών 2026: Πόσα παίρνουν μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές – Όλοι οι πίνακες

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή και την εβδομάδα που έρχεται

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική