ΣΥΡΙΖΑ: Εσωτερικές αντιδράσεις για την επίθεση Πολάκη σε Σημίτη
Τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αφήνουν αιχμές κατά του Παύλου Πολάκη σε κοινή δήλωση

Αντώνης Λιάκος, Νίκος Μπίστης και Παναγιώτης Παναγιώτου υπογράφουν κοινή δήλωση-απάντηση σε επιθετική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη προς τον Κώστα Σημίτη.

«Είναι δικαίωμα του Παύλου Πολάκη να κρίνει και να επικρίνει την διακυβέρνηση Σημίτη. Ακόμα και όταν άθελα του -όπως πιστεύουμε - η κριτική του στα εθνικά θέματα ταυτίζεται με αναχρονιστικές και εθνικιστικές προσεγγίσεις».

«Όταν, όμως, η κριτική μετατρέπεται σε προσωπικό λίβελο και εκτρέπεται σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς βλάπτει σοβαρά την υπόθεση της ανασυγκρότησης της σύγχρονης Αριστεράς», τονίζουν και καταλήγουν «Το ύφος στην πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να συμβαδίζει με το ήθος της Αριστεράς. Αυτή είναι απαίτηση του κόσμου που ακολουθεί τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία».

Πολάκης: Άηει κρύψου σε καμία τρύπα

«Σημίτη, άει κρύψου σε καμία τρύπα που έχεις και άποψη για τα εθνικά. Με τη στάση σου "γκριζαρίστηκαν" τα Ίμια. Εσύ έδωσες τον Οτσαλάν στους Τούρκους. Εσύ έκανες "νόμο κίνησης" της ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρήμα. Εσύ έφαγες τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο. Εσύ έστησες το πάρτι των Ολυμπιακών του 2004 με την Αγγελοπούλου. Από σένα και τον Κοσμίδη ξεκίνησε το 1997 το μεγάλο πάρτι με τη φαρμακευτική δαπάνη», έγραψε σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

ΣΗΜΙΤΗ !!!! ΑΕΙ κρύψου σε καμία τρύπα που εχεις και άποψη για τα εθνικά. Με τη στάση σου "γκριζαριστηκαν"τα ΙΜΙΑ.εσυ...

Gepostet von Παυλος Πολακης am Samstag, 14. Dezember 2019

 

σχετικά άρθρα