Κλ. Γρηγοριάδης στη Βουλή: «Παραδίνομαι. Παραδίνομαι. Παραδίνομαι…» (Βίντεο)
Παραστατική τοποθέτηση πραγματοποίησε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, με αφορμή την άγρια αστυνομική καταστολή μετά τις κινητοποιήσεις για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Με έναν παραστατικό τρόπο επέλεξε να τοποθετηθεί στη Βουλή ο βουλευτής του ΜεΡΑ25, Κλέωνας Γρηγοριάδης, απευθυνόμενος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αφορμή την άγρια αστυνομική καταστολή, μετά τις κινητοποιήσεις για τα έντεκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου την περασμένη Παρασκευή.

«Παραδίνομαι, παραδίνομαι, παραδίνομαι, παραδίνομαι…», ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Κλέωνας Γρηγοριάδης, συμπληρώνοντας: «Πόσο περισσότερο θα έπρεπε να παραδοθώ για να σταματήσουν να με χτυπάνε οι άνδρες των ΜΑΤ;».

«Την Παρασκευή το βράδυ στην πλατεία Εξαρχείων είδα να παραδίδεται κατ’ εξακολούθηση ο άνδρας που συνελήφθη. Πόσο χρειάστηκε στο βίντεο που έγινε viral να παραδίδεται; Μισό με ένα λεπτό ακόμα. Ήταν από την αρχή της βιντεοσκόπησης εμφανώς άοπλος και παραδομένος. Τον χτυπάει αυτός που τον συλλαμβάνει στη συνέχεια εισέρχεται στο πλάνο δεύτερος ένστολος των ΜΑΤ και ενώ τον βρίσκει άοπλο αρχίζει να τον χτυπάει στην κοιλιά, τα γεννητικά όργανα και το στήθος. Είναι δημοκρατία αυτή η αγριότητα;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, υπό τα χειροκροτήματα βουλευτών.

Δείτε το βίντεο:

 

σχετικά άρθρα

Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο
Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο
Φρικτό θέαμα με δεκάδες νεκρά φλαμίνγκο στην Αλυκή Λάρνακας - Το φαινόμενο αν και παρατηρείται εβδομάδες, τώρα παίρνει διαστάσεις με φωτογραφίες που...
Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο