ΣΥΡΙΖΑ
Κατάθεση στεφάνων από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο

Πολυπληθής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν σήμερα στις 10.00 π.μ. στο Πολυτεχνείο, για να τιμήσουν την αντιδικτατορική εξέγερση της νεολαίας το Νοέμβριο του 1973.

Εκ μέρους του κόμματος κατέθεσε στεφάνι ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ από τη Νεολαία ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου, Σωτήρης Αλεξίου.

«Πολλοί προσπάθησαν, χρόνια τώρα, να απαξιώσουν το μήνυμα του Νοέμβρη, αλλά το εξεγερσιακό μήνυμα του ’73 εξακολουθεί να είναι ένα σημείο αναφοράς, εμπνέει τη νέα γενιά. Τότε ήταν οι αγώνες για “Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία”. Σήμερα οι προκλήσεις της νέας γενιάς είναι και πάλι για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, για τη μείωση των ανισοτήτων, αλλά και για να μπορέσουν να αποτελέσουν οι νεανικοί αγώνες έναν φραγμό απέναντι στην κλιματική κρίση που ζούμε. Παραμένει, όμως, πάντα επίκαιρο και το αίτημα για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της Παιδείας. Όπως τότε λοιπόν, έτσι και τώρα, βαδίζουμε στους δρόμους του Νοέμβρη», δήλωσε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μετά την κατάθεση στεφάνου στο χώρο του Πολυτεχνείου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο νεαρός μαθητής Μάνθος χορεύει ζεϊμπέκικο στο Σύνταγμα
Σύνταγμα: Το viral ζεϊμπέκικο μαθητή μετά την παρέλαση που «γκρέμισε» το TikTok (βίντεο)
Πάνω από 1 εκατ. προβολές για τον νεαρό Μάνθο - Η χορευτική ομάδα του Αλέξανδρου Μούσουλου έστησε ένα αυθεντικό ελληνικό γλέντι
Σύνταγμα: Το viral ζεϊμπέκικο μαθητή μετά την παρέλαση που «γκρέμισε» το TikTok (βίντεο)