ΣΥΡΙΖΑ: Κυβερνητική ανοχή στην κλιμάκωση των ξενοφοβικών συμπεριφορών
Βολές κατά της κυβέρνησης με αιχμή την επίθεση που δέχθηκε Ιρανός μαθητής στη Θεσσαλονίκη εξαπολύει ο αναπληρωτής τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός

«Η επίθεση στον Ιρανό μαθητή που μένει σε διαμέρισμα με την οικογένεια του - λόγω του 'χάους που κληροδότησε ο ΣΥΡΙΖΑ' - και πήγαινε στο σχολείο του στη Θεσσαλονίκη - πάλι λόγω του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στείλει 12.500 παιδιά στο σχολείο - είναι η κλιμάκωση ξενοφοβικών αντανακλαστικών και συμπεριφορών που η Ν.Δ. καλλιέργησε ως αντιπολίτευση και ανέχεται ως κυβέρνηση. Από τους μακεδονομάχους στους  "προσφυγομάχους"» σχολιάζει ο κ. Ψυχογιός.

Υποστηρίζει επίσης πως «η συνεχής στοχοποίηση προσφύγων και μεταναστών από δήθεν αγανακτισμένους, από κάποιους Δημάρχους που οργανώνουν και συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις και οδοφράγματα, από ομάδες ακροδεξιών που στήνουν προκλητικά μπάρμπεκιου έξω από τη δομή των Διαβατών, από τα συνεχή ρεπορτάζ των μεγάλων καναλιών που κάνουν λόγο για εθνική απειλή, από βουλευτές και υπουργούς της Ν.Δ. που δικαιολογούν όλα τα παραπάνω, οπλίζουν θρασύδειλους να χαράξουν (!) το χέρι ενός παιδιού και να το τρομοκρατήσουν».

Ο κ. Ψυχογιός καλεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «να λάβει μέτρα το συντομότερο δυνατό για την προστασία και αξιοπρεπή στέγαση των ανθρώπων αυτών, πριν να είναι αργά».

Διαβάστε Επίσης:
 

ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις

 

Παν.Αιγαίου: Έκπτωση σε σεμινάρια Σχολική Ψυχολογίας ή Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

 

ΒΡΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

 

 

 

σχετικά άρθρα

Λαμία: Εισαγγελική παρέμβαση για μαθητικές καταλήψεις και προσφυγόπουλα στα Καμένα Βούρλα
Λαμία: Εισαγγελική παρέμβαση για μαθητικές καταλήψεις και προσφυγόπουλα στα Καμένα Βούρλα
Τριπλή εισαγγελική παρέμβαση για σχολικές καταλήψεις, επεισόδια στα Καμένα Βούρλα, με αφορμή την άφιξη προσφυγόπουλων και πλημμύρες
Λαμία: Εισαγγελική παρέμβαση για μαθητικές καταλήψεις και προσφυγόπουλα στα Καμένα Βούρλα