Warning message

Unable to retrieve https://www.youtube.com/watch?v=qyDuIBjB2LM at this time, please check again later.
kasidiaris
O αριθμός των άκυρων ψηφοδελτίων δεν δικαιολογεί προσφυγή στο Εκλογοδικείο

Σε φιάσκο κατέληξε η “επανακαταμέτρηση” που είχε εξαγγείλει η Χρυσή Αυγή με ιδιαίτερη επιμονή και απαίτηση Κασιδιάρη.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ των εκλογών ο Μιχαλολιάκος παρουσιάστηκε σε βίντεο (χωρίς την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, κλπ, αλλά μόνο δίπλα στα συγγενικά του πρόσωπα Ουρανία Μιχαλολιάκου και Χρήστο Παππά), αποδεχόμενος το εκλογικό αποτέλεσμα. Τις επόμενες μέρες, ο Κασιδιάρης αμφισβήτησε τη νομιμότητα του αποτελέσματος μιλώντας για “νοθεία”, προαναγγέλλοντας αίτημα της Χρυσής Αυγής για επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων. Μάλιστα, σε συνεντεύξεις του, ο Κασιδιάρης ξεκινούσε τις τοποθετήσεις του με τη χαρακτηριστική φράση: “Εγώ προσωπικά αμφισβητώ αυτό το αποτέλεσμα… εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι προϊόν νοθείας… εγώ προσωπικά το δηλώνω ότι είναι προϊόν νοθείας… θα κυνηγήσω μέχρι το τέλος το εκλογικό αποτέλεσμα αυτό…”, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=qyDuIBjB2LM

Ωστόσο, η επανακαμέτρηση εξελίχθηκε σε… άνθρακες! Σε κείμενό του, που δημοσιεύτηκε στην παλιά ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής (πλέον η ιστοσελίδα xryshaygh.com δεν υπάρχει), ο Κασιδιάρης αποδέχτηκε ότι ο αριθμός των άκυρων ψηφοδελτίων δεν δικαιολογεί προσφυγή στο Εκλογοδικείο, γι’ αυτό και οι “αποκαλύψεις” αφορούν τελικά σταυρούς σε ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ!

kasidiaris notheia

“Ο αριθμός των ψηφοδελτίων αυτών δεν είναι επαρκής για να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα πανελληνίως και να στοιχειοθετήσει μία προσφυγή στο εκλογοδικείο”.

Επισημαίνουμε πάντως ότι ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος απέφυγε να ταυτιστεί με το αίτημα της επανακαταμέτρησης και προτίμησε στην αρθρογραφία του να καταδείξει τις ευθύνες των ψηφοφόρων και τη λεηλασία των ψήφων της Χρυσής Αυγής από τη Νέα Δημοκρατία.

Μετά και την αποχώρηση πολλών στελεχών (Λαγός, Γερμενής, Ηλιόπουλος, Κούζηλος, Κρέσπης, Αθανασάκος, κλπ), ο Κασιδιάρης αποφεύγει πλέον τις δημόσιες τοποθετήσεις. Το βάρος της αρθρογραφίας πέφτει πια σε άλλα στελέχη (κεντρικό ρόλο έχει πλέον αναλάβει ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος) ενώ η σιωπή Κασιδιάρη κάνει πολλούς να μιλάνε για στρατηγική “Σφίγγας”.

Πηγή: jailgoldendawn.com

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βουλη
Βουλή: Κρίσιμη συνεδρίαση για τα προβλήματα της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης Εξωτερικού
Στο επίκεντρο τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης, επιμίσθια και παράταση αποσπάσεων για την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση Εξωτερικού
Βουλή: Κρίσιμη συνεδρίαση για τα προβλήματα της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης Εξωτερικού
Τραύματα στο χέρι παιδιού από επίθεση σκύλου
Πέραμα: Σκύλος επιτέθηκε σε 12χρονο έξω από σχολείο – «Ζητώ την τιμωρία του ιδιοκτήτη»
«Το παιδί έχει πέντε βαθιά τραύματα, θα κυνηγήσω την υπόθεση μέχρι τέλους» καταγγέλλει η μητέρα του μαθητή
Πέραμα: Σκύλος επιτέθηκε σε 12χρονο έξω από σχολείο – «Ζητώ την τιμωρία του ιδιοκτήτη»