Φιάσκο η επανακαταμέτρηση Κασιδιάρη: Ναυάγησε η προσφυγή στο Εκλογοδικείο
O αριθμός των άκυρων ψηφοδελτίων δεν δικαιολογεί προσφυγή στο Εκλογοδικείο

Σε φιάσκο κατέληξε η “επανακαταμέτρηση” που είχε εξαγγείλει η Χρυσή Αυγή με ιδιαίτερη επιμονή και απαίτηση Κασιδιάρη.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ των εκλογών ο Μιχαλολιάκος παρουσιάστηκε σε βίντεο (χωρίς την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, κλπ, αλλά μόνο δίπλα στα συγγενικά του πρόσωπα Ουρανία Μιχαλολιάκου και Χρήστο Παππά), αποδεχόμενος το εκλογικό αποτέλεσμα. Τις επόμενες μέρες, ο Κασιδιάρης αμφισβήτησε τη νομιμότητα του αποτελέσματος μιλώντας για “νοθεία”, προαναγγέλλοντας αίτημα της Χρυσής Αυγής για επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων. Μάλιστα, σε συνεντεύξεις του, ο Κασιδιάρης ξεκινούσε τις τοποθετήσεις του με τη χαρακτηριστική φράση: “Εγώ προσωπικά αμφισβητώ αυτό το αποτέλεσμα… εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι προϊόν νοθείας… εγώ προσωπικά το δηλώνω ότι είναι προϊόν νοθείας… θα κυνηγήσω μέχρι το τέλος το εκλογικό αποτέλεσμα αυτό…”, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Ωστόσο, η επανακαμέτρηση εξελίχθηκε σε… άνθρακες! Σε κείμενό του, που δημοσιεύτηκε στην παλιά ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής (πλέον η ιστοσελίδα xryshaygh.com δεν υπάρχει), ο Κασιδιάρης αποδέχτηκε ότι ο αριθμός των άκυρων ψηφοδελτίων δεν δικαιολογεί προσφυγή στο Εκλογοδικείο, γι’ αυτό και οι “αποκαλύψεις” αφορούν τελικά σταυρούς σε ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ!

kasidiaris notheia

“Ο αριθμός των ψηφοδελτίων αυτών δεν είναι επαρκής για να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα πανελληνίως και να στοιχειοθετήσει μία προσφυγή στο εκλογοδικείο”.

Επισημαίνουμε πάντως ότι ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος απέφυγε να ταυτιστεί με το αίτημα της επανακαταμέτρησης και προτίμησε στην αρθρογραφία του να καταδείξει τις ευθύνες των ψηφοφόρων και τη λεηλασία των ψήφων της Χρυσής Αυγής από τη Νέα Δημοκρατία.

Μετά και την αποχώρηση πολλών στελεχών (Λαγός, Γερμενής, Ηλιόπουλος, Κούζηλος, Κρέσπης, Αθανασάκος, κλπ), ο Κασιδιάρης αποφεύγει πλέον τις δημόσιες τοποθετήσεις. Το βάρος της αρθρογραφίας πέφτει πια σε άλλα στελέχη (κεντρικό ρόλο έχει πλέον αναλάβει ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος) ενώ η σιωπή Κασιδιάρη κάνει πολλούς να μιλάνε για στρατηγική “Σφίγγας”.

Πηγή: jailgoldendawn.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Εκπαίδευση, την Εργασία, την Πολιτική και την Κοινωνία στο alfavita.gr


Η Αναγνωρισμένη Επιμόρφωση - Εξειδίκευση 420 ωρών από τον ΑΣΕΠ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
 

Όλα τα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς ΕΔΩ: Σχολική Ψυχολογία, ΕΑΕ, Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Παιδαγωγική κ.α.
 

Νέες Προσλήψεις Καθηγητών στα ΣΔΕ (Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας): ΑΛΛΑΞΕ Η ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ 

 

σχετικά άρθρα

Σάμος: Ο πυροσβέστης που βρήκε τα δύο παιδιά, “προσπάθησαν να φύγουν αλλά δεν πρόλαβαν”
Σάμος: Ο πυροσβέστης που βρήκε τα δύο παιδιά, “προσπάθησαν να φύγουν αλλά δεν πρόλαβαν”
Πατέρας του Άρη: ”Σε καμάρωνα αγόρι μου. Έβλεπα σε σένα τα δικά μου νιάτα. Ανέπνεες για την Κλαίρη και η Κλαίρη για σένα.
Σάμος: Ο πυροσβέστης που βρήκε τα δύο παιδιά, “προσπάθησαν να φύγουν αλλά δεν πρόλαβαν”