Ποιοι θα προταθούν για αντιπρόεδροι της Βουλής από τη ΝΔ

Η ΝΔ θα προτείνει ως αντιπροέδρους της Βουλής τους κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, Νικήτα Κακλαμάνη και Αθανάσιο Μπούρα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης έχει ανακοινώσει πως η κυβερνητική πλειοψηφία θα προτείνει ως πρόεδρο της Βουλής τον κ. Κώστα Τασούλα.

«Στις 17 Ιουλίου ορκιζόμαστε, στις 18 η Βουλή θα ψηφίσει τον Κ. Τασούλα ως πρόεδρό της» είπε, προσθέτοντας ότι οι προγραμματικές δηλώσεις θα γίνουν από τις 20 έως τις 22 Ιουλίου το βράδυ της 22ας Ιουλίου «η κυβέρνηση θα λάβει την εμπιστοσύνη της Βουλής» τόνισε κατά την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας το σχετικό χρονοδιάγραμμα. 

Μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, θα κατατεθεί το πρώτο νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος και θα ακολουθήσει το νομοσχέδιο για το φορολογικό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καισιαριανη
Δήμαρχος Καισαριανής: «Τα ντοκουμέντα της εκτέλεσης των 200 δεν πωλούνται»
Παρέμβαση για την απόκτηση των ιστορικών φωτογραφιών από την εκτέλεση στο Σκοπευτήριο την Πρωτομαγιά του 1944
Δήμαρχος Καισαριανής: «Τα ντοκουμέντα της εκτέλεσης των 200 δεν πωλούνται»
viasmos
Νίκαια: «Τα έχουμε χάσει» λέει ο πατέρας 20χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου
Σοκ στην οικογένεια μετά τις συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση 17χρονου – Τι υποστηρίζει ο πατέρας του ενός κατηγορούμενου
Νίκαια: «Τα έχουμε χάσει» λέει ο πατέρας 20χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου
Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Βουλή
Σ. Ζαχαράκη: «Προσχηματικές οι ανακοινώσεις περί «μονομερούς» Εθνικού Διαλόγου - Η ευθύνη συμμετοχής αναλογεί ίδια σε όλους μας»
«Ο Εθνικός Διάλογος οργανώνεται με θεσμική σοβαρότητα, διαφάνεια και ουσιαστική συμμετοχή όλων»
Σ. Ζαχαράκη: «Προσχηματικές οι ανακοινώσεις περί «μονομερούς» Εθνικού Διαλόγου - Η ευθύνη συμμετοχής αναλογεί ίδια σε όλους μας»