mitsotakis
«Δεν θα αλλάξει, δε θα τροποποιηθεί, θα καταργηθεί και το πανεπιστήμιο θα αντιμετωπίζεται όπως οποιοσδήποτε άλλος δημόσιος χώρος, θα μπορεί να παρεμβαίνει η αστυνομία»

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ως προς την άμεση κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου.
 
Στη σημερινή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε συγκεκριμένα:

«Δεν θα αλλάξει, δεν θα τροποποιηθεί, θα καταργηθεί και το πανεπιστήμιο θα αντιμετωπίζεται όπως οποιοσδήποτε άλλος δημόσιος χώρος, θα μπορεί να παρεμβαίνει η αστυνομία εφόσον διαπιστώνεται ότι τελείται κάποιο έγκλημα».

«Υπάρχει ζήτημα τήρησης του νόμου και της τάξης», συμπλήρωσε ακόμη και πρόσθεσε ότι τα πανεπιστήμια είναι ορμητήρια «μπαχαλάκηδων» αλλά και διακινητών ναρκωτικών, παραεμπορίου.

Για τα Εξάρχεια είπε ότι θα γίνουν οι σωστές επιλογές στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panteion.jpg
Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο Πάντειο για την υπόθεση διαγραφής της εγκύου φοιτήτριας (Βίντεο)
Αντίδρασεις απέναντι στις δηλώσεις της διοίκησης - Η θέση της Κοσμήτορος
Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο Πάντειο για την υπόθεση διαγραφής της εγκύου φοιτήτριας (Βίντεο)