Μιχάλης Λεοντιάδης
Ο ίδιος δήλωσε πως δεν έχει καμία συμφωνία με τη Χρυσή Αυγή και δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των πρώτων 100 υποψήφιων βουλευτών με το κόμμα της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές και ανάμεσα τους βρίσκεται και ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης.

Ο Δραμινός πρώην άσος του «Δικεφάλου» σύμφωνα με τα ονόματα που ανακοίνωσε το κόμμα θα είναι υποψήφιος βουλευτής για τη Β’ Θεσσαλονίκης, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση στην επίσημη ανακοίνωση των υποψήφιων βουλευτών είναι ότι ως επαγγελματική ιδιότητα όπως αναγράφεται είναι «παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ».

Πιο αναλυτικά:

Β’ Θεσσαλονίκης
Λεοντιάδης Μιχάλης – Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ

Τσούγκας Ματθαίος Ιατροδικαστής – Καθηγητής

Ψαθάς Αναστάσιος – Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μαραθωνίου

Γραικός Φώτιος – Ιδιωτικός Υπάλληλος, τ. Βουλευτής.

Πάντως, ο ίδιος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στο sfina.gr διέψευσε την κάθοδο του στις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, απορώντας για την τοποθέτηση του ονόματός του στις επίσημες λίστες του κόμματος.

«Δεν ξέρω τίποτα για Χρυσή Αυγή. Μου έχουν τηλεφωνήσει όλα τα Κόμματα και έχω πει ότι δεν κατεβαίνω με κανέναν. Πώς έγραψαν το όνομά μου σε επίσημη λίστα; Απορώ και διαμαρτύρομαι. Δεν έχω συμφωνήσει με καμία Χρυσή Αυγή για να κατεβώ στις εκλογές», υποστηρίζει.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

metatheseis_21118_1019.jpg
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
Ο Αιρετός του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας, Τάκης Ρουμπής, ενημερώνει στο alfavita για τις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης εκπαιδευτικών
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
ΜΑΝΤΖΟΣ
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»
Σε εξέλιξη το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο των Διευθυντών Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΔΙ.Π.Δ.Ε.)
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»
Λάουρα Κοβέσι
ΟΠΕΚΕΠΕ: Συναγερμός στη ΝΔ για τη νέα δικογραφία - Στο μικροσκόπιο βουλευτές και πρώην υπουργοί
Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία «σφίγγει τη θηλιά» στη Νέα Δημοκρατία – Οι φόβοι για άρση ασυλιών, τα «γαλάζια» ρουσφέτια που καίνε και το σενάριο των πρόωρων...
ΟΠΕΚΕΠΕ: Συναγερμός στη ΝΔ για τη νέα δικογραφία - Στο μικροσκόπιο βουλευτές και πρώην υπουργοί