Thumbnail
Σε ανακοίνωσή της, η παράταξη Δύναμη Ζωής χρεώνει πολιτική δειλία στον υποψήφιο περιφερειάρχη

Εκ νέου αρνήθηκε να αναμετρηθεί με τη Ρένα Δούρου ο Γιώργος Πατούλης, αυτή τη φορά στο Blue Sky. Η παράταξη της Ρένας Δούρου κατηγορεί για πολιτική δειλία τον Γιώργο Πατούλη και τονίζει πως η διεξαγωγή debaete είναι στοιχειώδες ζήτημα δημοκρατίας και αντικειμενικής ενημέρωσης του κοινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 

Για άλλη μία φορά ο υποψήφιος της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής, κ. Γ. Πατούλης αποφεύγει την κατά πρόσωπο αντιπαράθεση, στη βάση θέσεων και προγραμμάτων, με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, κρυπτόμενος πίσω από αβάσιμες δικαιολογίες.

Ενώ είχε εδώ και μέρες αποδεχθεί την πρόταση του δημοσιογράφου Άκη Παυλόπουλου και του καναλιού Blue Sky, για τη συμμετοχή του, μαζί με την Περιφειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, σε ζωντανή αντιπαράθεση (debate) για σήμερα το βράδυ, ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός είχε βγάλει κι “έτρεχε” και το σχετικό τρέιλερ – προαναγγελία της εκπομπής, ο κ. Πατούλης, επικαλούμενος… ανύπαρκτη διακαναλική συνέντευξη, καθώς μέχρι στιγμής κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν έχει αναλάβει τη σχετική πρωτοβουλία, ακύρωσε το debate, ζητώντας να γίνουν παράλληλες εμφανίσεις των δύο υποψηφίων! Ζητώντας, στην ουσία, να εμφανιστεί μόνος του, σε έναν μονόλογο, χωρίς τον αντίλογο και χωρίς την αντιπαράθεση με τη Ρένα Δούρου.

Το αίτημά του προβλέπεται μεν από τη νομοθεσία. Συνάδει όμως με τους κανόνες του δημόσιου διαλόγου; Γιατί δεν δέχεται αυτό που δέχεται, π.χ., ο Κ. Μπακογιάννης που αντιπαρατίθεται με τον Ν. Ηλιόπουλο;
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο κ. Πατούλης φυγομαχεί:
• Δεν είχε εμφανιστεί στο debate στον Αθήνα 9,84.
• Δεν είχε εμφανιστεί στο debate στο One TV.
• Κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να αποκλείονται από τα debates οι υπόλοιποι υποψήφιοι.
• Αρνήθηκε να πάρει μέρος με τη Ρένα Δούρου στο Facebook, σε έναν αδιαμεσολάβητο ζωντανό διάλογο με τους πολίτες, για όλα τα ζητήματα συμπεριλαμβανομένων των εθνικών τραγωδιών, τις οποίες έχει εργαλειοποιήσει ο κ. Πατούλης για ψηφοθηρικούς λόγους.
• Και σήμερα, δραπετεύει και από το Blue Sky.

Από την πλευρά της, η ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ ενημερώνει τους πολίτες ότι με επιστολή που απέστειλε σήμερα προς τη Δημόσια Τηλεόραση, ζητά τη διοργάνωση από την ΕΡΤ κατ’ αντιπαράθεση συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής καθώς ο διάλογος αυτός «δεν είναι τυπική γραφειοκρατία αλλά στοιχείο της δημοκρατικής λειτουργίας, προϋπόθεση για να μπορέσουν οι πολίτες να επιτελέσουν, με πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση και γνώση, το δημοκρατικό τους καθήκον», όπως σημειώνεται στη σχετική επιστολή.
Είναι προφανές ότι ο κ. Πατούλης διέπεται από πολιτική δειλία και τελεί υπό πολιτική σύγχυση.

Είναι φανερό ότι οι πολιτικοί του προϊστάμενοι τον είχαν διαβεβαιώσει ότι με την προπαγάνδα, την ανοχή στη χυδαιότητα, το ψέμα και τη φυγομαχία, θα κέρδιζε τις εκλογές από την Α’ Κυριακή, ή ότι θα πήγαινε στη Β’ με αντίπαλο τον κ. Σγουρό.
Έπεσαν έξω, τόσο ο κ. Πατούλης, όσο και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι.
Οι πολίτες και οι κάτοικοι της Περιφέρειας Αττικής πήγαν κόντρα στις “προβλέψεις” και αποφάσισαν σε τρεις μέρες ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου να διεκδικήσουν το δικαίωμα μίας νέας εντολής προκειμένου να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά που γίνεται εδώ και 5 χρόνια για να αλλάξει το πρόσωπο, ο χαρακτήρας και η δυναμική της Περιφέρειας Αττικής, με 1.250 έργα, σε 360 ανοικτά εργοτάξια και δεκάδες χιλιάδες εργάτες και εργαζόμενους να τρώνε ψωμί.

Θα βρείτε το θάρρος να αναμετρηθείτε κ. Πατούλη;

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

χιονοκαταιγίδα, κακοκαιρία, χιόνια, άνθρωπος, δέντρο, παγκάκι
Μαρουσάκης: Έρχονται μεγάλοι όγκοι χιονιού από τα ξημερώματα ως το μεσημέρι σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια και Κρήτη
Πιθανότητες για μεγάλο πάχος χιονιού στην επιφάνεια, στα βόρεια, βορειοανατολικά και βορειοδυτικά τμήματα της Αττικής.
Μαρουσάκης: Έρχονται μεγάλοι όγκοι χιονιού από τα ξημερώματα ως το μεσημέρι σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια και Κρήτη
Κυριάκος Μητσοτάκης
Νομοσχέδιο για τη σχολική βία - Μητσοτάκης: Τι είπε για την ειδική πλατφόρμα για τους μαθητές
Το νέο νομοσχέδιο δημιουργεί ενδοσχολικές ομάδες, στις οποίες θα συμμετέχουν ειδικοί για την αντιμετώπιση της σχολικής βίας - Τι είπε ο Κυριάκος...
Νομοσχέδιο για τη σχολική βία - Μητσοτάκης: Τι είπε για την ειδική πλατφόρμα για τους μαθητές