Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/alexischaritsis/status/1085652629504458753 at this time, please check again later.
Thumbnail

Προχωράμε μπροστά αναφέρουν κυβερνητικά και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα για την ψήφο εμπιστοσύνης, υπογραμμίζοντας πως επόμενος σταθμός είναι η ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η μακροβιότερη κυβέρνηση της τελευταίας 10ετιας, η κυβέρνηση της Αριστεράς, συνεχίζει αταλάντευτα την πορεία της. Επόμενοι σταθμοί: συμφωνία των Πρεσπών και νέες παρεμβάσεις στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας. Προχωράμε!» αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

https://twitter.com/alexischaritsis/status/1085652629504458753

«Ψήφος εμπιστοσύνης, νέα πλειοψηφία, στρατηγική νίκη της Κυβέρνησης. Τεράστια ήττα του αντιπολιτευτικού μετώπου. Προχωράμε δυνατά, ο πολιτικός ορίζοντας καθαρίζει. Μπροστά μας τώρα η δεύτερη μεγάλη ψηφοφορία που θα σταθεροποιήσει το νέο πολιτικό σκηνικό...» έγραψε στην ανάρτησή του ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

«151 ΝΑΙ στην Κυβέρνηση Τσίπρα. 151 ΝΑΙ στην πολιτική σταθερότητα. 151 ΝΑΙ στην συνέχιση της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, την ενίσχυση των επενδύσεων, την ταχύτερη μείωση της ανεργίας. 151 ΝΑΙ σε μια κυβέρνηση πιο συνεκτική, έτοιμη για νέες πρωτοβουλίες. Προχωρούμε μπροστά», αναφέρει στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ΕΚ, Δ.Παπαδημούλης.

«Για την Πολιτική, την Ευρώπη, τη Δημοκρατία: η ομιλία του Πρωθυπουργού αποτελεί ορόσημο. Χωρίς κομματικές κορώνες, ο Αλ. Τσίπρας παρέδωσε μάθημα ήθους σε μια περίοδο ευτελισμού της πολιτικής και υπονόμευσής της, εντός κι εκτός Ελλάδας, από τις φωνές του φασισμού & του λαϊκισμού» αναφέρει στην ανάρτησή της στο twitter η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panepistimio-patron.jpg
Yπουργείο Παιδείας: Ποσό 4 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών του Πανεπιστημίου Πατρών
Σοφία Ζαχαράκη: «Με πολιτική τόλμη, πράξεις και πόρους στηρίζουμε τα περιφερειακά Πανεπιστήμια»
Yπουργείο Παιδείας: Ποσό 4 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών του Πανεπιστημίου Πατρών