Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στη Βουλή

Μισή ώρα κράτησε η συνάντηση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, στο γραφείο του στη Βουλή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ωστόσο δεν έγιναν δηλώσεις.

«Ματαιοπονούν. Με τη λάσπη στα χέρια θα μείνουν. Θα μας ξαναβρούν μπροστά τους» περιορίστηκε να πει στους δημοσιογράφους η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και παρέπεμψε σε αναλυτικό άτυπο ενημερωτικό σημείωμα του Κινήματος Αλλαγής για τη σκανδαλολογία.

Ο κ. Σημίτης, κατά την είσοδο της κ. Γεννηματά στο γραφείο του, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ είπε: «Εύχομαι την επόμενη φορά να συναντηθούμε για πιο ευχάριστα πράγματα».

«Τη βραδιά των εκλογών, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την εκλογική επιτυχία της παράταξης» σχολίασε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kapodistriako_0.jpg
Διεθνές Συνέδριο στο ΕΚΠΑ: Η ακτινογραφία της σύγχρονης πόλης και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα
ΕΚΠΑ: Ανοιχτή πρόσκληση σε διεθνές συνέδριο για τις κοινωνικές ανισότητες και τη στέγαση στη σύγχρονη πόλη
Διεθνές Συνέδριο στο ΕΚΠΑ: Η ακτινογραφία της σύγχρονης πόλης και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα
Αχιλλέας Μπέος
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»
Σκληρή γλώσσα και ομοφοβικές αναφορές σε βίντεο του Μπέου: «Δεν είναι αυτά τα πρότυπα για τη νεολαία»
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»