Thumbnail
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης πραραχώρησε ο Νίκος Φίλης στο TVCreta.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, για τον οποίο δήλωσε πως «όταν ένα πρόσωπο πηγαίνει σε μία ξένη χώρα με Καλάσνικοφ και υψώνει μια ξένη σημαία στην νότιο Αλβανία και όχι στην βόρεια Ήπειρο, καθώς είναι αλβανικά τα εδάφη και εκεί ζει ελληνική μειονότητα, τι περιμένουμε να γίνει. Αν το έκανε κάποιος στην Ελλάδα τι θα γινόταν;».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως δεν υπάρχει Βόρεια Ήπειρος και τόνισε χαρακτηριστικά πως "είναι Νότιος Αλβανία όχι Βόρεια Ήπειρος. Το ξαναλέω και προσέχω τα λόγια μου. Είναι αλβανικά τα εδάφη, στην αλβανική κυριαρχία και εκεί ζούσε και ζει η ελληνική μειονότητα. Φαντάζεστε να έρθει ένας Τούρκος στη Θράκη, να υψώσει την τουρκική σημαία και να αρχίσει να πυροβολεί; Τι θα λέγαμε".

Ακόμη καταδίκασε την πράξη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, τον οποίο αποκαλεί αυτόκλητο σωτήρα, χαρακτήρισε όμως εγκληματική ενέργεια να σκοτώνει έναν άνθρωπο η αστυνομία σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

iatriki.jpg
Αντιδράσεις φοιτητών Ιατρικής για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Άμυνας - Νέα εμπόδια σε μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές

Η ΠΑΣΠ 

Αντιδράσεις φοιτητών Ιατρικής για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Άμυνας - Νέα εμπόδια σε μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές
κουτσουμπας
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στα μπλόκα των αγροτών: «Είμαστε εδώ ακριβώς γιατί στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα σε όλη την Ελλάδα»
Η επίσκεψη αυτή τονίστηκε από δηλώσεις στήριξης προς τον αγώνα των αγροτών, αλλά και από την ανάδειξη των αιτημάτων τους ως δίκαιων και ζωτικής...
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στα μπλόκα των αγροτών: «Είμαστε εδώ ακριβώς γιατί στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα σε όλη την Ελλάδα»