Thumbnail
Για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα 

«Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η δίκη - και γι' αυτό, αλλά και για τα άλλα εγκλήματά τους - δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και οι ναζιστές της Χ.Α. κυκλοφορούν ελεύθεροι παρά το πλήθος των συντριπτικών στοιχείων, που αποδεικνύουν το ναζιστικό - εγκληματικό χαρακτήρα αυτού του μορφώματος» αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

«Όλα αυτά τα χρόνια έγινε ακόμη πιο φανερό στο λαό και τη νεολαία ότι τέτοιες φασιστικές αντιδραστικές δυνάμεις, είναι προϊόντα του σάπιου συστήματος, που τους αξιοποιεί με διάφορους τρόπους. Αποθρασύνονται απ' την αντικομμουνιστική ιδεολογία και πρακτική της ΕΕ, στηρίζονται από τμήματα του κεφαλαίου και ιμπεριαλιστικά κέντρα, που δε διστάζουν ακόμη και να στηρίξουν τέτοιες δυνάμεις, για την προώθηση των σχεδιασμών τους (π.χ. Ουκρανία)» επισημαίνει το ΚΚΕ, προσθέτοντας «πάνω απ' όλα, αυτές οι δυνάμεις αξιοποιούνται απ' το σύστημα, έτσι ώστε η δυσαρέσκεια και η οργή απ' την αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, να εγκλωβίζονται στο ρατσισμό και το φασισμό, για να μένει στο απυρόβλητο ο πραγματικός αντίπαλος».

«Γι' αυτό το λόγο 5 χρόνια μετά πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας των εργαζομένων και της νεολαίας, όχι μόνο για την απομόνωσή τους, αλλά και για την ανατροπή του συστήματος, που τους γεννά και τους θρέφει» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Όλγα Κεφαλογιάννη
Όλγα Κεφαλογιάννη: Παραιτήθηκε από την αγωγή σε βάρος του Μίνωα Μάτσα για την επιμέλεια των παιδιών τους
Όλγα Κεφαλογιάννη αποσύρει την αγωγή επιμέλειας – Θόρυβος και πολιτικές πιέσεις πίσω από την υπόθεση
Όλγα Κεφαλογιάννη: Παραιτήθηκε από την αγωγή σε βάρος του Μίνωα Μάτσα για την επιμέλεια των παιδιών τους
Συνάντηση ΑΣΕΠ με την ΟΙΕΛΕ
Συνάντηση ΑΣΕΠ και ΟΙΕΛΕ για το «εμπόριο» μεταπτυχιακών και πιστοποιήσεων
Κρίσιμη συνάντηση του Θάνου Παπαϊωάννου (ΑΣΕΠ) με την ΟΙΕΛΕ για τη «βιομηχανία» εικονικών τίτλων σπουδών
Συνάντηση ΑΣΕΠ και ΟΙΕΛΕ για το «εμπόριο» μεταπτυχιακών και πιστοποιήσεων
Πλημμύρες στον Έβρο
Απειλητική άνοδος του Έβρου: Τα νερά έφτασαν δίπλα στα σπίτια - Πλημμύρισαν οι σιδηροδρομικές γραμμές (Video)
Νύχτα αγωνίας στον Έβρο: Στο νερό χιλιάδες στρέμματα
Απειλητική άνοδος του Έβρου: Τα νερά έφτασαν δίπλα στα σπίτια - Πλημμύρισαν οι σιδηροδρομικές γραμμές (Video)