Συλληπήρια για τον θάνατο του 38χρονου γιου του, ο οποίος έπεσε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Πεντέλη, απευθύνει ο πολιτικός κόσμος στον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Δημαρά.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά, και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια γα την απώλεια του γιου του.-
Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του, εκφράζει βαθιά οδύνη για την απώλεια του γιου του Γ. Δημαρά. "Θερμά συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και την οικογένειά του", αναφέρει στην ανακοίνωσή του.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους".
Τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος: "Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος".
Από την πλευρά της, η Ένωση Κεντρώων "εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά για το θάνατο του γιου της.
Ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος της οικογένειας."
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom