Μετά τις δηλώσεις Μπαρμπαρούση, ο οποίος χθες, από το βήμα του Κοινοβουλίου, κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις να συλλάβουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πάνο Καμμένο, ζητώντας πραξικόπημα ενάντια στη δημοκρατία και τα κεφάλια τους στις Πρέσπες, οι χρυσαυγίτες βγήκαν στην πλατεία Συντάγματος, όπου ήταν σε εξέλιξη συγκέντρωση για το Μακεδονικό.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας on camera, δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση Μπαρμπαρούση: «… Έτσι θα έπρεπε να γίνει αν υπήρχε στρατός και σώματα ασφαλείας στην Ελλάδα» ανέφερε.
Η δήλωση Κασιδιάρη έγινε πριν ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος προχωρήσει στην διαγραφή Μπαρμπαρούση. Έυλογα κάποιος αναρωτιέται αν ο γραμματέας της Χ.Α. θα προχωρήσει στη διαγραφή του Ηλία Κασιδιάρη ή η διαγραφή Μπαρμπαρούση ήταν προσχηματική για να προστατευτούν τα υπόλοιπα στελέχη της χ.α. ενωπιον του δικαστηρίου.
Δείτε τις δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ