Ένοχος για απόπειρα απλής σωματικής βλάβης κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο βουλευτής της Χ.Α Γιώργος Γερμενής για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, τον Μάιο του 2013.
Το δικαστήριο επέβαλε στον βουλευτή της Χ.Α, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Γ. Γερμενής εισήλθε σε εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στον «Κόμβο Αλληλεγγύης» που στεγάζεται στο πρώην Φρουραρχείο στη συμβολή των οδών Φιλαδελφείας και Δομοκού αρ. 2 στην Αθήνα, πλησίασε τον Δήμαρχο Γ. Καμίνη, τον εξύβρισε και επιχείρησε να του επιφέρει χτύπημα με το χέρι.
Η κίνησή του όμως έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς - φρουρούς του Δημάρχου, οι οποίοι και τον ακινητοποίησαν. Μάλιστα, την ώρα της ακινητοποίησης είχε χτυπήσει ελαφρά με το χέρι του ένα κοριτσάκι.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom