Thumbnail
Τοποθέτηση που θα συζητηθεί από τον πρόεδρο της Βουλής

Ο κ.Βούτσης υποστήριξε πως οι Θεσμοί που ανέτρεψαν την κυβέρνηση Σαμαρά σήμερα, για τους δικούς τους λόγους, στηρίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

«Δεν βρήκατε το ιστορικό θάρρος να πείτε δημόσια ότι το δήθεν  success story  το απαξίωσαν και το εκμηδένισαν και σας οδήγησαν τελικά σε αποδρομή από την εξουσία οι περίφημοι διεθνείς  θεσμικοι εταίροι σας  που ομνύουν όπως κι εσείς στον φιλελευθερισμό και οικοδόμησαν το καθεστώς της στρατηγικής της λιτότητας και την Ευρώπη των ανισοτήτων τα τελευταία χρόνια.

Αυτοί φταίνε, αυτό όμως είναι πταίσμα. Ούτε σήμερα βρίσκετε το θάρρος να κάνετε μια γενναία αυτοκριτική για το ποιες είναι οι αλλαγές μέσα στην κοινωνία από τις θεραπείες σοκ που επιβλήθηκαν αυτά τα χρόνια, και από την άλλη να παραδεχτείτε οτι οι θεσμοι σήμερα για δικούς τους λόγους για αδυναμίες και προτεραιότητες δικές τους για αδιέξοδα δικά τους σε μια διεθνή και ευρωπαΐκή κατάσταση που αλλάζει άρδην και άκρως αντιφατικά υποστηρίζουν τον  οδικό χάρτη που εδράζεται στην πολιτική και γεωστρατηγική σταθερότητα της χώρας στις οικονομικη επίτευξη  και  υλοποίηση όλων των αναγκαίων βημάτων ώστε να υπάρξει έξοδος, βιώσιμη έξοδος» ήταν τα λόγια του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΟΠΥΥ: Πώς θα πάρετε το «άγνωστο» επίδομα των 900 ευρώ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ασλανιδης
Π. Ασλανίδης: «Τίποτα δεν ξεχάστηκε, κανένας δεν ξεχάστηκε – Απαιτούμε ανάσα και αλήθεια»
«Δεν πρόκειται να συμβιβαστεί η Ελλάδα της αλληλεγγύης» – Συγκλονιστική ομιλία στο συλλαλητήριο για τα τρία χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών
Π. Ασλανίδης: «Τίποτα δεν ξεχάστηκε, κανένας δεν ξεχάστηκε – Απαιτούμε ανάσα και αλήθεια»
ελευθεριάδης
Τέμπη – Καταγγελία Ελευθεριάδη: «Αστυνομικοί με απείλησαν ενώ γνώριζαν ποιος είμαι»
Ο γιος θύματος καταγγέλλει προσαγωγή και μιλά για την αδιανόητη τραγωδία που στοίχισε τη ζωή της μητέρας του
Τέμπη – Καταγγελία Ελευθεριάδη: «Αστυνομικοί με απείλησαν ενώ γνώριζαν ποιος είμαι»
AEGEAN
AEGEAN: Ακυρώσεις πτήσεων προς Ισραήλ, Λίβανο, Ιράκ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Η αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά δρομολόγια λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή – Δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής χωρίς χρέωση
AEGEAN: Ακυρώσεις πτήσεων προς Ισραήλ, Λίβανο, Ιράκ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα