Ο πρώην πρωθυπουργός πήγε στην Κρήτη για να ψηφίσει και κατά την διαδικασία εξακρίβωσης ρωτήθηκε από μια 18χρονη εθελόντρια πώς είναι το όνομα του πατέρα του
Ήταν από τις αμήχανες στιγμές που κατέγραψε το ρεπορτάζ στην ψηφοφορία της οδού Ανδρόγεω, σήμερα το πρωί, με την άφιξη του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος ως γνωστόν επέλεξε Κρήτη για να ψηφίσει.
Όπως μεταδίδει το cretalive, ο κ. Παπανδρέου, αφού έβγαλε τις απαραίτητες selfie με κόσμο αλλά και αρκετούς φίλους του που βρέθηκαν εκείνη την ώρα για να τον υποδεχτούν, έφτασε ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής.
Έδωσε την ταυτότητα του και η νεαρή κοπέλα αφού τον τσέκαρε στο tablet, είπε το αμίμητο: « Και το όνομα του πατέρα σας;»!
Παρά το σούσουρο, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν φάνηκε να αιφνιδιάζεται και αφού απάντησε... Ανδρέας, πήρε το ψηφοδέλτιο και κατευθύνθηκε στην κάλπη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Διεθνής αγωνία: Αγνοείται 15χρονη Ελληνίδα, ήταν στο κλαμπ στο Κραν Μοντανά
Ποια καταστήματα ανοίγουν και ποια μένουν κλειστά στις 2 Ιανουαρίου
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2
Alfavita Newsroom