Thumbnail
«Εάν δεν είχε διακοπεί, θα είχαμε βγει από την κρίση»  

Ο κ. Τσίπρας μας βοηθάει να καταλάβουμε ότι η μεταπολίτευση δεν έχει τελειώσει ακόμα τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ "Πρακτορείο 104,9fm και διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι "ο καλύτερος ή ένας από τους καλύτερους, πρωθυπουργούς της μεταπολίτευσης". 

"Παρά τις οι εξαγγελίες που έχει κάνει ο πρωθυπουργός", συνέχισε ο κ. Τζαβάρας, "βουτήχτηκε ο ίδιος και η κυβέρνησή του μέσα στις πιο σκοτεινές σελίδες της μεταπολίτευσης όπου κυριαρχούσε το πελατειακό κράτος, το ρουσφέτι, η εξυπηρέτηση, η αδιαφάνεια και δυστυχώς, η διαφθορά".

"Περάσαμε και εμείς από την μέγγενη των μνημονίων και δικαιούμαστε να είμαστε υπερήφανοι για τη διακυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου η οποία, είναι βέβαιο, ότι αν δεν είχε διακοπεί βίαια από τη βουλιμία του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική την εξουσιαστική, θα είχε οδηγήσει τον τόπο έξω από την κρίση και θα βρισκόμασταν σε ανάπτυξη" είπε ο κ. Τζαβάρας.

Αναφερόμενος στη μηνιαία επιδότηση για την παροχή internet σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, διευκρίνισε ότι αν και το επικροτεί η παράταξή του, ωστόσο "κάποια στιγμή μας πιάνει και το παράπονο γιατί όταν ο κ. Τσίπρας ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έβγαινε και κορόιδευε τον τότε πρωθυπουργό Α.Σαμαρά που μιλούσε για δωρεάν αντιλαμβανόμενος την σπουδαιότητά του.

Που σαι νιότη που δειχνες πως θα γινόμουν άλλος, λοιπόν, φανταστείτε αυτός ο άνθρωπος που ξεκίνησε επαναστάτης που δεν άφησε τίποτα όρθιο με τις υποσχέσεις του, που ήρθε για να ανασκολοπίσει το παλιό σύστημα το διεφθαρμένο, κατάντησε να ακολουθήσει το παράδειγμα αυτών που κορόιδευε" πρόσθεσε ο κ.Τζαβάρας.

Απαντώντας σε ερώτηση για την εικόνα της ελληνικής οικονομίας, τόνισε ότι κάποια στοιχεία είναι θετικά αλλά "στο επίπεδο της καθημερινότητας, της κοινωνίας, υπάρχουν παράπονα, διαμαρτυρίες, ανέχεια" ενώ η κυβέρνηση, με τα μέτρα που παίρνει, "έχει επιτύχει το ακατόρθωτο, έχει περιορίσει τη δημιουργικότητα και τη παραγωγικότητα, βάζοντας ως όριο για κάθε δημιουργικό πολίτη τα 20.000- 25.000 ευρώ τον χρόνο με αποτέλεσμα η υπερφορολόγηση να καθιστά απαγορευτική κάθε δραστηριότητα".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypsos
Ύψος και σχέσεις: Πόσο μετράει πραγματικά;
Παρά τις αλλαγές στην κοινωνική αντίληψη, η σημασία του ύψους φαίνεται να παραμένει, όπως δείχνουν τόσο τα ζευγάρια της πραγματικής ζωής όσο και τα...
Ύψος και σχέσεις: Πόσο μετράει πραγματικά;
εγκεφαλος
Ο μύθος της παρακμής: Η αλήθεια για τον εγκέφαλο ανα τα χρόνια
Μια νέα επιστημονική μελέτη υποστηρίζει πως οι πραγματικά χρυσές νοητικές μας δεξιότητες εμφανίζονται πολύ αργότερα από ό,τι νομίζουμε.
Ο μύθος της παρακμής: Η αλήθεια για τον εγκέφαλο ανα τα χρόνια
elta
Ικαρία: Στάση εργασίας και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τα τοπικά ταχυδρομεία
Κλείσιμο ΕΛΤΑ σε Χριστό Ραχών και Άγιο Κήρυκο: Μαζική κινητοποίηση ζητά η ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων
Ικαρία: Στάση εργασίας και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τα τοπικά ταχυδρομεία
1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου
«Η Παλαμαϊκή Σχολή εκπέμπει SOS» – Η συγκλονιστική επιστολή της διευθύντριας του ιστορικού Γυμνασίου Μεσολογγίου
«Η Παλαμαϊκή Σχολή εκπέμπει SOS»: Το ιστορικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου κινδυνεύει να καταρρεύσει στη λήθη
«Η Παλαμαϊκή Σχολή εκπέμπει SOS» – Η συγκλονιστική επιστολή της διευθύντριας του ιστορικού Γυμνασίου Μεσολογγίου