Thumbnail
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «οι δανειστές δεν είναι φίλοι μας» υπογραμμίζοντας ότι θεμελιώδης στόχος είναι να απεμπλακεί η χώρα από τα μνημόνια, ενώ έκανε λόγο για μια συμφωνία ισορροπημένη και βιώσιμη.

Στόχος του Μαξίμου είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες και να περάσει από τη Βουλή η τεχνικής συμφωνίας μέχρι τις 17 Μαΐου κινείται η κυβέρνηση, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία από το Eurogroup της 22ας Μαΐου και να μην υπάρξει περιθώριο για καμία πλευρά να καταλογίσει στην κυβέρνηση καθυστέρηση.

Σχετικά με την ψήφιση της τεχνικής συμφωνίας, μπορεί να μην αναμένεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ -σε επίπεδο υπουργών αλλά και βουλευτών-, αλλά οι ανησυχίες και οι επιφυλάξεις δεν λείπουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Βουλή
Ερωτήσεις για την Παιδεία αύριο στη Βουλή: Μεταθέσεις, άδειες εκπαιδευτικών, υποδομές και πανεπιστημιακή αστυνομία στο μικροσκόπιο
Ανοικτά ζητήματα στην εκπαίδευση και την πανεπιστημιακή φύλαξη στη Βουλή
Ερωτήσεις για την Παιδεία αύριο στη Βουλή: Μεταθέσεις, άδειες εκπαιδευτικών, υποδομές και πανεπιστημιακή αστυνομία στο μικροσκόπιο