Ο xριστιανοκοινωνιστής (CSU) Βαυαρός υπουργός Οικονομικών Μάρκους Σέντερ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild, δήλωσε πως η Ελλάδα μπορεί να εκταμιεύσει τα επόμενα χρήματα των δανειστών με εγγυήσεις «υπό την μορφή χρυσού ή ακινήτων».
Πριν από λίγες μέρες μέσω του λογαριασμού του στο Facebook είχε ζητήσει από την Ελλάδα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στο ευρώ και απέρριψε πιο ήπιες μεταρρυθμίσεις.
Και η τοποθέτηση της οικονομικής επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (CDU) ήταν ιδιαίτερα αυστηρή απέναντι στην Ελλάδα.
Εξάλλου σκληρή είναι και η τοποθέτηση της οικονομικής επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (CDU), η οποία μάλιστα έκανε έκκληση να μην υπάρχει «απαγόρευση σκέψεων στο θέμα της διαμάχης για τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα. Ακόμα και η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη πρέπει να εξεταστεί τουλάχιστον κατά το μεσοδιάστημα», δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Στάιγκερ, γενικός γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, στην εφημερίδα «Neue Osnabrücker Zeitung». Ο συντηρητικός πολιτικός απέρριψε επίσης «άλλες εκπτώσεις» προς την Αθήνα, σύμφωνα με όσα αναφέρει τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Απόλυτος θρίαμβος για μαθήτρια πολύτεκνης οικογένειας – 20 σε όλα τα μαθήματα στις Πανελλαδικές
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ