Πολιτική

Απροκάλυπτα ο Γιάννης Βρούτσης υπέρ των απαιτήσεων του ΔΝΤ για ομαδικές απολύσεις

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Γιάννης Βρούτσης

Απροκάλυπτα υπέρ των ακραίων απαιτήσεων του ΔΝΤ στα εργασιακά ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ και πρώην υπουργός (απορρύθμισης της) Εργασίας, Γ. Βρούτσης.

Ο Γ. Βρούτσης, το έχει αποδείξει και παλιότερα από κυβερνητική θέση, το αποδεικνύει και τώρα από τη θέση της αντιπολίτευσης: Πρόκειται ίσως για την καλύτερη ηχώ των ακραία νεοφιλελεύθερων κύκλων των δανειστών.

Ο Γ. Βρούτσης επιρρίπτει ευθύνες για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης όχι στο ΔΝΤ, με το οποίο φαίνεται να ταυτίζεται πλήρως, αλλά στην Έφη Αχτσιόγλου που «έβαλε απαράδεκτο βέτο» στην απαίτηση για απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων! Τι κι αν πρόσφατα το ευρωπαϊκό δικαστήριο αποφάσισε ότι μπορεί δημόσια αρχή να έχει το δικαίωμα βέτο για τις ομαδικές απολύσεις!

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική