Thumbnail
Τι δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης

Την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων έκιανε γνωστή στον πρόεδρο της Βουλής, ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Δημήτριος Καρράς. 

Σε σχετική επιστολή του, αναφέρονται οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής του, αναγνώστηκε στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κινητικότητα.

Ο Πρόεδρος της Ε.Κ, Βασίλης Λεβέντης, ανέφερε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, πως ο κ. Καρράς είχε παραπονεθεί ότι στελέχη του κόμματος τον υπονόμευαν και ζήτησε να τους απομακρύνει. Ο ίδιος δεν το έπραξε, με αποτέλεσμα την δυσαρέσκειά του και την εθελούσια απομάκρυνσή του. «Όταν φεύγει το άρρωστο, το δέντρο μεγαλώνει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Πλέον η κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων αριθμεί οκτώ μέλη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα