Πολιτική 0

Δ.Κουτσούμπα σε Φάμελλο: Υποχρέωση της αριστεράς να φύγει και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βίντεο

Η περιφερειακή συμβούλος Αττικής με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή, και μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα συμμετείχε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» τη Δευτέρα 23 Μαΐου.

Τα αίματα άναψαν όταν ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος είπε στην Δέσποινα Κουτσούμπα «είστε οπαδός της δραχμής – είμαστε οπαδοί της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών, ασχοληθείτε με την υποχρέωση της αριστεράς να έχει την κοινωνία ενωμένη και να διεκδικεί, και μη διασπάτε ακόμα και τον κοινωνικό χώρο».

«Η αριστερά μία υποχρέωση έχει: να φύγουν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις και η δική σας μαζί». του απαντησε η περιφερειακή σύμβουλος, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί

«Βαθειά και δομική η κρίση του καπιταλισμού, τέτοιες κρίσεις δεν είναι παροδικές», «Εαν έκανε κάτι καλό ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι κατέδειξε ότι δεν υπάρχει λύση εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης», «Χτες στη Βουλή ψηφίστηκε η τυπική κατάργηση της αστικής δημοκρατίας, σε τέτοιες κρίσεις η δημοκρατία είναι πολυτέλεια για τον καπιταλισμό. Εαν θέλουμε δημοκρατία, χρειαζόμαστε ένα άλλο σύστημα» τόνισε.

Το βίντεο έχει αναρτηθεί στο pandiera.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική