Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΚΚΕ

Ο Γ. Κατρούγκαλος, σύμφωνα με την ηλεκτρονική «Αυγή» 16/10/2015, είπε στο ρ/σ «Στο Κόκκινο»: «Ακόμη κι αν δεν υπήρχε η μνημονιακή υποχρέωση για μείωση κατά 1% του ΑΕΠ της χρηματοδότησης του Ασφαλιστικού, η κυβέρνηση θα έπρεπε να μεριμνήσει, καθόσον δε γίνεται να επιζήσει ένα σύστημα εάν τα ελλείμματά του διαρκώς μεγεθύνονται».

Ενα σύστημα το οποίο, όπως υπενθύμισε ο υπουργός, πέραν της ακατάσχετης αιμορραγίας που του προκαλεί η ανεργία, ήταν θύμα διαρκούς «ληστείας». Αλήθεια, γιατί δεν κατονομάζει τους ληστές ο υπουργός; Δεν τους ξέρει άραγε; Σίγουρα τους ξέρει. Γιατί, όμως, δεν παίρνει πίσω τα κλεμμένα, να τα αποδώσει στα Ταμεία, παρά μειώνει κι άλλο τις ήδη πετσοκομμένες συντάξεις και αυξάνει τα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης; Μα γιατί η κυβέρνησή του και ο ίδιος υπηρετούν τους ληστές. Που δεν είναι άλλοι από τους επιχειρηματικούς ομίλους, το κεφάλαιο.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πούρο μαθητή στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2026
Πανελλήνιες: O μαθητής με το πούρο, ο «μαθηματικός» ΠΑΟΚτζής και ο «ξυνόμουν» στη viral πρεμιέρα
Από τη θεωρία για τα ΚΑΠΗ μέχρι το «λιώσιμο» στα reels, η πρεμιέρα στις Πανελλήνιες χάρισε σίγουρα στιγμές άφθονου γέλιου
Πανελλήνιες: O μαθητής με το πούρο, ο «μαθηματικός» ΠΑΟΚτζής και ο «ξυνόμουν» στη viral πρεμιέρα