Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δηλώσεις που διχάζουν

"Αφού το ψήφισα το μνημόνιο, τώρα θα βγω να λέω ότι δεν το ψήφισα; Θα δώσω μάχη στη Βουλή να μην περάσουν κάποιες διατάξεις, ο ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να είναι στα αγροτεμάχια. Αλλά κι ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται αφού εκείνος μας ψήφισε και ήξερε τι ψηφίσαμε, τι θα φέρναμε" δήλωσε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης σε ραδιοφωνική του παρέμβαση στο ράδιο Κρήτη.

"Και στο κάτω κάτω δεν είναι ο ίδιος κλήρος στην Κρήτη με τη Θεσσαλία" δήλωσε. Όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  ότι ο κόσμος διαμαρτύρεται για τους τόσους φόρους και τα μέτρα ξεσπάθωσε: "Εντάξει ο κόσμος διαμαρτύρεται μαζί του είμαι. Αλλά μην ακούω μ@...κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω! Τι να κάνω εγώ τώρα να μην ψηφίσω;".

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σκύλος
Κτηνίατρος προειδοποιεί: Οι 5 δημοφιλείς ράτσες σκύλων που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή
Τα προβλήματα υγείας, οι απαιτήσεις φροντίδας και οι δυσκολίες συμπεριφοράς που πολλοί ιδιοκτήτες ανακαλύπτουν… αργά
Κτηνίατρος προειδοποιεί: Οι 5 δημοφιλείς ράτσες σκύλων που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή