Thumbnail
ΠΑΣΟΚ

Ενεργός θα παραμείνει στην πολιτική ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως ξεκαθαρίζει μιλώντας στην εφημερίδα «Real News» εν όψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

«Θα μείνω στη Βουλή γιατί θεωρώ ότι είναι χρήσιμη η παρουσία μου εκεί για λόγους που υπερβαίνουν τα κομματικά όρια του ΠΑΣΟΚ» προσθέτει, αναφερόμενος στο τι θα πράξει μετά την εκλογή νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ.

«Δεν πρόκειται να πάω σε καμία εξορία και να περιμένω να με φωνάξουν. Δεν θέλω να υποδυθώ τον Κινγκινάτο και να περιμένω να με φωνάξουν να σώσω την πατρίδα», τονίζει ο Ευ. Βενιζέλος.

Παράλληλα, εκτιμά ότι το μεγάλο πλεονέκτημα του σημερινού ΠΑΣΟΚ είναι ότι σμικρύνθηκε τόσο πολύ που μπορεί να μιλάει πλέον στο όνομα της αλήθειας και μόνο.

«Και κυρίως να μιλά στο όνομα μιας αντίληψης εθνικού συμφέροντος. Το κομματικό συμφέρον εξανεμίστηκε», καταλήγει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


Πηγή: Η ΑΥΓΗ - left.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σαλατα
Η τέχνη πίσω από την ιδανική Caesar Salad
Η Caesar Salad δεν είναι απλώς μια σαλάτα· είναι ένα πιάτο που συνδυάζει τέλεια γεύση, υφή και φρεσκάδα, χάρη σε μια λεπτομερή συνεργασία υλικών και...
Η τέχνη πίσω από την ιδανική Caesar Salad
Κόκκινα αυγά
Πάσχα στα παλιά αναγνωστικά: Οι γιορτές μέσα από τα μάτια των παιδιών
Τα αναγνωστικά παλιάς εποχής είχαν κάτι μοναδικό: απλότητα, χρώμα, εικόνες που σε άγγιζαν, λόγια που μιλούσαν στην ψυχή.
Πάσχα στα παλιά αναγνωστικά: Οι γιορτές μέσα από τα μάτια των παιδιών
δασκαλα
Αδειες εκπαιδευτικών – Δέσμευση ΥΠΑΙΘΑ για εγκύκλιο έως τον Μάιο 2026
Μια σημαντική δικαστική εξέλιξη για τον χώρο της εκπαίδευσης και ειδικότερα για τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών
Αδειες εκπαιδευτικών – Δέσμευση ΥΠΑΙΘΑ για εγκύκλιο έως τον Μάιο 2026