Thumbnail
Συζητήθηκαν ζητήματα τεχνογνωσίας και συνεργασίας για την καταπολέμηση της διεθνούς φοροδιαφυγής.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του υπουργού επικρατείας Νίκου Παππά, του υπουργού Επικρατείας, υπευθύνου για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη, και του Ελβετού υφυπουργού Οικονομικών Ζακ ντε Βατερβίλ, με αντικείμενο την καταπολέμηση της διεθνούς φοροδιαφυγής.

Στη συνάντηση που ολοκληρώθηκε στις 14:30 έδωσαν το παρόν ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κύριος Ζακ ντε Βατερβίλ ανέφερε πως παρείχε στοιχεία τεχνογωσίας στους συνομιλητές του για την καταπολέμηση της διεθνούς φοροδιαφυγής και προσέθεσε ότι υπάρχει συμφωνία της ΕΕ με την Ελβετία, η οποία αναμένεται να ενεργοποιηθεί εντός της διετίας.

«Τα εργαλεία υπάρχουν, θα συναντηθούμε ξανά σύντομα» κατέληξε ο Ελβετός υφυπουργός Οικονομικών.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα