Ζητούν εξηγήσεις από σχολεία γιατί κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τον Παύλο Φύσσα
Εγγραφο της Χρυσής Αυγής μεταβιβάζει το υπουργείο Παιδείας σε σχολεία

Τόλμησαν και "κράτησαν 1 λεπτό σιγή για τον Παύλο Φύσσα" αναφωνεί η Ελένη Ζαρούλια

Με θέμα "Πολιτική προπαγάνδα στα σχολεία" η Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή στην οποία αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα ότι "σύμφωνα με καταγγελίες πολλών γονέων προ ολίγων ημερών και συγκεκριμένα στις 18 Σεπτεμβρίου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα θανάτου του Παύλου Φύσσα, οι μαθητές σε διάφορα σχολεία της Κεφαλλονιάς δέχθηκαν πολιτική προπαγάνδα.Ειδικότερα, λίγο πριν από την πρωινή προσευχή οι διευθυντές των σχολείων επέβαλαν στους μαθητές να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή προς τιμή του Παύλου Φύσσα.Σε κάποια σχολεία ακολούθησαν μάλιστα και τραγούδια της επετείου του Πολυτεχνείου. Υπήρξαν δε και περιπτώσεις όπου δεν έλειψαν ακόμη και ομιλίες εκπαιδευτικών, οι οποίοι βρίσκονταν μάλλον σε κομμουνιστικό παραλήρημα, συνοδεία ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής"

Προφανώς πρόκειται για μεγάλο θράσος της εκπροσώπου της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Ελένης Ζαρούλια. Βεβαίως δεν θα περίμενε κανείς να απολογηθεί για το γεγονός ότι βασικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα. Αλλά να ζητάει και τα ρέστα πάει πολύ. 

Ωστόσο αν η εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής λέει αυτά, έκπληξη προκαλεί το Έγγραφο του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων ο οποίος, έπειτα από αντίστοιχο αίτημα του Υπουργείου Παιδείας, ζητά από τις διευθύνσεις Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλλονιάς να απολογηθούν επί των λεγομένων της εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Τα Θέματα στα Αρχαία για τις Πανελλήνιες

Αυτά είναι τα Θέματα στα Μαθηματικά για τις Πανελλήνιες

Πανελλαδικές - έκθεση: Ντρέπονται (;) να πουν ονόματα «ΒΗΜΑ» και «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΜΟΝΟ ΜΕ  25 ευρώ το μήνα τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ κ.α. - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε όλα τα σχολεία - Αυτό είναι το νέο σεμινάριο που μοριοδοτεί

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ του GoLearn με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listenin (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ) - ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΣΕΠ

σχετικά άρθρα