"Μαϊμού" η συνέντευξη τύπου της Χρυσής Αυγής στη ΔΕΘ με δημοσιογράφους στελέχη της
Ολοι οι δημοσιογράφοι ήταν άγνωστοι, όπως άγνωστα ήταν και τα υποτιθέμενα ΜΜΕ που εκπροσωπούσαν

Αναδημοσίευση από το xyzcontagion.wordpress.com

Στη μακρά παράδοση ψεμάτων και προσπαθειών παραπλάνησης που μας συνηθίζει η ναζιστική οργάνωση [Σ.Σ. Δείτε στο τέλος του άρθρου παλαιότερες τέτοιες προσπάθειες που όμως ατύχησαν και αποκαλύφτηκαν] ήλθε να προστεθεί άλλη μία:

Σε όποιον έτυχε να παρακολουθήσει τη χτεσινή (12/09/2014) συνέντευξη τύπου της ναζιστικής συμμορίας στη ΔΕΘ, λογικά θα πρέπει να του έκαναν εντύπωση τα εξής:

- Ολοι οι δημοσιογράφοι ήταν άγνωστοι, όπως άγνωστα ήταν και τα υποτιθέμενα ΜΜΕ που εκπροσωπούσαν, με την εξαίρεση του πρώτου που ήταν απ’ την εφημερίδα “Δημοκρατία”.

- Δύο εξ αυτών ήταν από την χρυσαβγίτικη εφημερίδα “Ακρόπολη” (μεγάλος δημοσιογραφικός οργανισμός η “Ακρόπολη” -ούτε η Washington Post δεν στέλνει δύο απεσταλμένους για να καλύψει τα γεγονότα) και άλλος ένας από την επίσης χρυσαβγίτικη εφημερίδα “Εμπρός”, δηλαδή στελέχη της οργάνωσης ή άμεσα εξαρτώμενοι από αυτήν.

- Και όλοι οι άλλοι ήταν στελέχη και υποψήφιοι της συμμορίας στις τελευταίες εκλογές.
 

Για του λόγου το αληθές, τα ονόματα των υποτιθέμενων “δημοσιογράφων” ήταν τα εξής:

     – Μπαχάς Ιωάννης, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, είναι αρθρογράφος στις ιστοσελίδες της ΧΑ, και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης 2014 με τη Χρυσή Αβγή, η απόδειξη εδώ.

    - Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, επίσης εκπαιδευτικός, δήλωσε ότι εκπροσωπεί κάποιο μέσο, κάτι με ΝΥ στον τίτλο, και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης 2014 με τη Χρυσή Αβγή, η απόδειξη εδώ.

    - Κωνσταντινίδου Βασιλική, επίσης εκπαιδευτικός (φιλόλογος), δήλωσε ότι εκπροσωπεί κάποιο μέσο GrPress, και ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης 2014 με τη Χρυσή Αβγή, η απόδειξη εδώ.

    - Κιοσσέ Πηνελόπη (Πέννυ), (αυτή δεν είναι εκπαιδευτικός, ΟΚ, αλλά) βοηθός μικροβιολόγου, είναι αρθρογράφος στις ιστοσελίδες της ΧΑ, και ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας 2014 με τη Χρυσή Αβγή, η απόδειξη εδώ.

Εντάξει, ας μην το κάνουμε θέμα τώρα. Κάθισαν και σκέφτηκαν:

    - Τι θα κάνουμε με τη συνέντευξη τύπου;;; Πως θα γεμίσουμε τα καθίσματα με “δημοσιογράφους”;;; Δεν γίνεται να είναι άδεια, θα φανεί αυτό άσχημα στην τηλεόραση. Ποιους να φωνάξουμε να κάνουν τους δημοσιογράφους εκτός από τους δύο δικούς μας της “Ακρόπολης” και τον ένα του “Εμπρός”;;;

Και βρήκαν τη λύση:

    - Να φωνάξουμε δικούς μας. Οχι όποιον κι όποιον. Κάποιους που να μπορούν να φτιάξουν μια πρόταση της προκοπής και να αρθρώσουν 5 λέξεις στη σειρά.

    - Πολύ ωραία. Κοιτάξτε στις λίστες με τους υποψήφιους, ποιοι είναι λ.χ. εκπαιδευτικοί ή κάτι παρόμοιο, να τους φωνάξουμε και να τους φέρουμε στη συνέντευξη.

Πάμε ό,τι στοίχημα θέλετε ότι έτσι έγιναν τα πράγματα :)

ΥΓ: Αν και το ανησυχητικό εδώ είναι το πόσοι πολλοί εκπαιδευτικοί έχουν ενστερνιστεί τις ναζιστικές “ιδέες”, κι αυτό δεν είναι καθόλου αστείο.

σχετικά άρθρα