Σεισμοί στην Κρήτη μέσα στη νύχτα – Δύο δονήσεις σε λίγη ώρα σε Χανιά και Λασίθι

Πολιτική 0

Η απόφαση για Μιχαλολιάκο-Παππά-Λαγό

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η απόφαση για Μιχαλολιάκο-Παππά-Λαγό

Ελεύθεροι, με κατ' οίκον περιορισμό και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκαν, για τις συγκεκριμένες κατηγορίες που απολογήθηκαν σήμερα, ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός. Η απόφαση για τους Μιχαλολιάκο-Λαγό αφορά την κακουργηματική κατηγορία της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους κρίθηκε ο τρίτος βουλευτής Χρήστος Παππάς ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων και για κατοχή όπλων σε βαθμό πλημμελήματος.

Και οι τρεις επιστρέφουν στη φυλακή, καθώς κρατούνται για τη βασική κατηγορία που αφορά την ένταξη και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Οι όροι που επιβλήθηκαν σε Μιχαλολιάκο και Λαγό, θα τεθούν σε ισχύ στην περίπτωση αποφυλάκισής τους.

Πηγή: enikos.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική