Πολιτική 0

Mπέος: Θα διώξουμε κάθε Νταλάρα, κάθε Κιμούλη και Φασουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Για τον ανθυποψήφιό του Μαργαρίτη Πατσιαντά, είπε ότι τη Δευτέρα το πρωί η Κουμουνδούρου θα τον στείλει στο σπίτι του «ενώ εσείς τον στείλατε από απόψε».

Με δηλώσεις επιπέδου υποκόσμου ευχαρίστησε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του Βόλου τους ψηφοφόρους του.  Παράλληλα με χυδαίους χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στους πολιτικούς του αντιπάλους και με ύφος μαφιόζου αναφέρθηκε σε καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Φασουλής και ο Κιμούλης χαρακτηρίζοντάς τους «ανθρώπους της αρπαχτής» που «επί χρόνια λυμαίνονται τα κονδύλια του υπουργείου Πολιτισμού» .

Για τον ανθυποψήφιό του Μαργαρίτη Πατσιαντά, είπε οτι είναι «μικροπρεπής και χωρίς αξιοπρέπεια» και σχολίασε ότι τη Δευτέρα το πρωί η Κουμουνδούρου θα τον στείλει στο σπίτι του «ενώ εσείς τον στείλατε από απόψε».

Ο νέος δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραλάβει τίποτα από την απερχόμενη δημοτική Αρχή, χωρίς προηγούμενως να έχει σχετικό έγγραφο γιατί, όπως ισχυρίστηκε, ο λυσσαλέος πόλεμος που έγινε εναντίον του «δείχνει ότι κάτι κρύβουν και φοβούνται» ενώ δεσμεύτηκε ότι θα είναι δήμαρχος «όλων των Βολιωτών».

Ειδικότερα, ο Αχιλλέας Μπέος έχει σκοπό όπως ανέφερε να αλλάξει την κατάσταση που επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο και να διώξει από το προσκήνιο όλους τους δήθεν καλλιτέχνες που ελέγχουν το σύστημα. Δηλαδή όλους αυτά τα πρόσωπα των προοδευτικών δυνάμεων της δήθεν κουλτούρας, των γραμμάτων, της τέχνης και της π*****ας της αρπαχτής, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά και οδήγησαν τη χώρα σε αυτόν τον ξεφτυλισμό.

«Ο κάθε αποτυχημένος Νταλάρας και Κιμούλης. Ξεχάσανε να φωνάξουν τον Φασουλή να τους κάνει καμία δήλωση υποστήριξης. Να ξέρατε πόσα εκατομμύρια έχουν πάρει αυτοί από το Υπουργείο Πολιτισμού, αυτοί οι κοπρίτες στην υγειά όλων μας γιατί θεωρούσανε ότι είναι μουσικοί, συνθέτες, άνθρωποι των γραμμάτων και της Τέχνης και εμείς είμαστε οι εργάτες, τα κορόιδα, οι απλοί άνθρωποι. Έτσι λειτουργούσαν τόσα χρόνια κι ελέγχανε το σύστημα και τώρα τους ενοχλεί. Αυτή είναι η αλήθεια.

Για εμάς η τέχνη και η μουσική είναι οι άνθρωποι που μας διασκεδάζουνε, αλλά ποτέ δεν περάσανε να πάρουνε τον ιδρώτα σας από το Υπουργείο Πολιτισμού. Είναι ο Καρράς, ο κουμπάρος μου. Είναι όπως λέμε "Της Πάολας θα γίνει", είναι ο Ρέμος, είναι ο Παντελίδης, ο Οικονομόπουλος που τους πληρώνουμε εμείς και δεν πήραν ποτέ τον ιδρώτα σας. Σε αντίθεση με τον κάθε Νταλάρα και κιμούλης και Φασουλή. Αυτή την Ελλάδα δημιουργήσανε όλοι αυτοί. Εμείς θα την αλλάξουμε λοιπόν».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική