Η στήλη θεωρεί πως ειδικά ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι ένας σοβαρός πολιτικός ο οποίος τηρεί τις δεσμεύσεις του. Έχουμε καταγράψει λοιπόν το ότι η Αλ Σάλεχ που έμεινε εκτός βουλής και ο Θεόδωρου Πάγκαλου, είχαν πεο για το τι θα κάνουν αν βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ επί Ελιάς είχε δηλώσει σε συνέντευξή τηγς στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", πως αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος θα μεταναστεύσει στο Παρίσι και θα κάνει αντίσταση κατά της «χούντας της Αριστεράς».
Με τη σειρά του ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τις δηλώσεις της Αλ Σάλεχ, είχε δήλωσε μέσω twitter πως: «καλύτερα ξανά στο Παρίσι παρέα με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ παρά σε στρατόπεδο “επαναστατικής διαπαιδαγώγησης” με διοικητή Ζωή Κωνσταντοπούλου».
Αν είναι συνεπής, λογικά αυτή τη στιγμή θα πρέπει να βρίσκονται κάπου στις όχθες του Σικούνα...Καλά να περνάτε
Κ.Ν.
Πηγή φωτο: tvorini-gr.blogspot.gr
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom