Thumbnail
Την υπερψήφισαν οι κρατούμενοι στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας
Σε υψηλά ποσοστά κυμάνθηκε η ψήφος προς τη Χρυσή Αυγή στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις ήταν πρώτο κόμμα με ποσοστά έως και 30%.
 
Σύμφωνα με το Έθνος της Τρίτης, στο Μαλανδρίνο η ΧΑ έλαβε 31,75%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών. Πιο συντριπτικό το ποσοστό στην Άμφισσα όπου η ΧΑ έλαβε σχεδόν 29% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με ποσοστά της τάξης του 15%.
 
Πρώτο κόμμα και στη φυλακή Χερσονήσου Κρήτης με 23,97% και ακολουθεί η ΝΔ με πέντε μονάδες διαφορά.
 
Στις φυλακές Κορυδαλλού λειτούργησαν πέντε εκλογικά τμήματα. Στο εκλογικό τμήμα που κρατούνται ο αρχηγός και οι βουλευτές της πρώτη ήρθε η ΝΔ με 31,82%, ενώ η ΧΑ έλαβε 20,45%.
 
Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 44 ψήφους, η ΧΑ 13, η ΝΔ 12, η Κοινωνία Αξιών 3, Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας και Παναθηναϊκό Κίνημα από 2. 
 
Στον Δομοκό πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 58,8% και ακολουθεί η ΧΑ με 17,65%.
 
Τέλος, στη φυλακή της Κω πρώτο κόμμα ήρθε Το Ποτάμι, ενώ στις φυλακές Νιγρίτας, που βρέθηκαν ατο επίκεντρο με αφορμή το θάνατο από βασανιστήρια του Ι.Καρέλι, οι κρατούμενοι ανέδειξαν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερη η ΝΔ και τρίτη η ΧΑ.
 
ΠΗΓΗ: tovima.gr
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xylodarmos
Χανιά: Καθηγητής δέχθηκε άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές μέσα στο σχολείο
Ποιος προστατεύει στην πράξη τον εκπαιδευτικό όταν το σχολείο μετατρέπεται σε χώρο κινδύνου;
Χανιά: Καθηγητής δέχθηκε άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές μέσα στο σχολείο
ΤΣΙΑΚΟΥΜΗΣ
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, ο Παναγιώτης Τσιακούμης, σχολικός σύμβουλος Θεολόγων
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 10:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, ο Παναγιώτης Τσιακούμης, σχολικός σύμβουλος Θεολόγων
tiropita
Τυρόπιτα-εξπρές στην τοστιέρα: Σπιτική συνταγή έτοιμη σε 15 λεπτά
Όταν ο χρόνος πιέζει αλλά η ανάγκη για ένα σπιτικό και θρεπτικό σνακ παραμένει, η τυρόπιτα στην τοστιέρα αποτελεί μια εξαιρετικά πρακτική επιλογή.
Τυρόπιτα-εξπρές στην τοστιέρα: Σπιτική συνταγή έτοιμη σε 15 λεπτά