Πολιτική 0

Άγρια επίθεση Χρυσαυγιτών σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο 2ο Γυμνάσιο Κηφισιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αναδημοσιεύουμε αυτούσια την ανακοίνωση

Καταγγέλλουμε την άγρια επίθεση, με προπηλακισμούς και ξύλο, που δέχθηκαν στις 5.30 μμ, τέσσερεις εκλογικοί επόπτες και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από εικοσαμελή ομάδα της Χρυσής Αυγής, έξω από το εκλογικό τμήμα, στο 2ο Γυμνάσιο Κηφισιάς.

   Πρόκειται για προαποφασισμένη επίθεση, που οργανώθηκε από το φασιστικό μαντρόσκυλο του πολιτικού συστήματος και συνοδεύτηκε από την ουσιαστική απραξία της αστυνομίας. Οι προκλήσεις εκδηλώθηκαν, μπροστά στα μάτια της αστυνομίας, που δεν έκανε τίποτε για να τις εμποδίσει, μέσα στο εκλογικό τμήμα, όταν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βγαίνοντας από τις αίθουσες όπου επόπτευσαν την εκλογική διαδικασία, συνάντησαν μέλη της Χρυσής Αυγής. Έξω από το κτήριο, τους περίμενε μια ομάδα είκοσι ατόμων της Χρυσής Αυγής που τους επιτέθηκε με άγριο ξύλο. Η αστυνομία εμφανίστηκε αρκετά λεπτά αργότερα.

Καταγγέλλουμε τη φασιστική Χρυσή Αυγή, που βιάζεται να βγάλει την εκλογική προβιά της νομιμότητας και να εμφανίσει πάλι, το πραγματικό της πρόσωπο. Φοβούνται τη λαϊκή οργάνωση και πάλη και επιστρατεύουν τα τάγματα εφόδου.

Καταγγέλλουμε τη στάση της κυβέρνησης που τους τρέφει, τη στάση ανοχής της αστυνομίας απέναντι στο φασιστικό εσμό.

Απαιτούμε να τιμωρηθούν άμεσα οι υπεύθυνοι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική