Thumbnail
Και νέα έρευνα της «Pulse» 

 Με ποσοστό 21,5% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές έναντι 21% της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO.

Αντίθετα στην πρόθεση ψήφου στις βουλευτικές εκλογές προηγείται η Νέα Δημοκρατία με 24,5% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,1%.
Ειδικότερα, σε έρευνα της εταιρίας GPO για την εκπομπή «Ανατροπή» του Mega Channel, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται κατά 0,5% στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, ενώ η Νέα Δημοκρατία έχει προβάδισμα 1,4% στον αντίστοιχο δείκτη των βουλευτικών εκλογών.
Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές στην τρίτη θέση κατατάσσεται «Το Ποτάμι» με 8,5% και ακολουθούν με 7,5% η Χρυσή Αυγή, με 7% το ΚΚΕ, με 6% η «Ελιά», με 3,7% οι ΑΝΕΛ και με 3% η ΔΗΜΑΡ. Το ποσοστό των αναποφάσιστων υπολογίζεται στο 13,8%.
 
Νέο μνημόνιο
Νέο μνημόνιο εκτιμά ότι θα υπάρξει το 67% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση της GPO ενώ παράλληλα το 67,5% πιστεύει ότι η χώρα δεν βγαίνει από την κρίση.
Το 51% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η ζωή των πολιτών θα χειροτερέψει και το 49,8% εκτιμά ότι αυτό θα γίνει τα επόμενα χρόνια.
 
Στο 1,5% η διαφορά, κατά την «Pulse» 
Σε άλλη δημοσκόπηση της εταιρίας «Pulse» για το «Ποντίκι», ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές προβάδισμα της τάξης του 1,5%.
Πιο συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 24% (+0,5% από την αντίστοιχη έρευνα της ίδιας εταιρίας την προηγούμενη εβδομάδα) και έπεται η ΝΔ με 22,5% (+1%), ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 9% και στην τέταρτη ισοψηφούν η Ελιά και Το Ποτάμι με 8%. Ακλουθούν το ΚΚΕ με 7%, οι ΑΝΕΛ με 4% και η ΔΗΜΑΡ με 2,5%, ενώ οι αναποφάσιστοι φθάνουν στο 7,5%.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
Επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα του φαρμάκου: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τη νέα Ακαδημία
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την Ακαδημία Επαγγελματικής Κατάρτισης Φαρμάκου στην Τρίπολη
Επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα του φαρμάκου: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τη νέα Ακαδημία
Δικαστήρια
Καταδικαστική απόφαση για 43χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη – Ποινή 4 ετών με αναστολή
Ένοχος με οριακή πλειοψηφία για βιασμό και απόπειρα βιασμού – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απόφαση του δικαστηρίου
Καταδικαστική απόφαση για 43χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη – Ποινή 4 ετών με αναστολή
dikastis.jpg
Λαμία: Μητέρα εγκατέλειψε το 9,5 ετών αυτιστικό παιδί της στα δικαστήρια και εξαφανίστηκε
Δραματικές στιγμές μετά την απόφαση για αλλαγή επιμέλειας – Χωρίς φάρμακα, ιατρικό φάκελο και ρούχα το παιδί, στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης βρέθηκε...
Λαμία: Μητέρα εγκατέλειψε το 9,5 ετών αυτιστικό παιδί της στα δικαστήρια και εξαφανίστηκε