Πολιτική 0

Αύξηση του κατώτατου μισθού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα κατά 20% εξήγγειλε ο Μοράλες

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αύξηση του κατώτατου μισθού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα κατά 20% και 10% στις κλαδικές συμβάσεις

Αύξηση του κατώτατου μισθού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα κατά 20% και 10% στις κλαδικές συμβάσεις ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες.   Αύξηση του κατώτατου μισθού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα κατά 20% και 10% στις κλαδικές συμβάσεις ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, μετά τις διαπραγματεύσεις με τα συνδικάτα, από τις οποίες είχαν αποκλειστεί οι εργοδοτικές οργανώσεις.

Η κίνηση χαιρετίστηκε με ικανοποίηση από τους εργαζόμενους αλλά οι εργοδότες αντιδρούν, καταγγέλλοντας ότι τους απαγορεύτηκε να παρευρεθούν στις συζητήσεις και χαρακτήρισαν τις αποφάσεις αυθαίρετες.

"Σημειώθηκε οικονομική πρόοδος και για αυτό αποφασίσαμε να προβούμε στην αύξηση των μισθών", δήλωσε ο Έβο Μοράλες.

Η Βολιβία τριπλασίασε το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν από τότε που ανέλαβε την εξουσία ο Έβο Μοράλες (Γενάρης 2006) στην Βολιβία, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία της World Bank.

Ο ίδιος έχει θέσει στόχο να επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη 5,2% για το τρέχον έτος.

Πηγή: stokokkino.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική