Ενα “μικρό” “λάθος” του Μιχαλολιάκου: Επιβεβαιώνει ότι η ηγετική ομάδα της Χ.Α. γνώριζε (και παρακινούσε) τις δολοφονικές επιθέσεις
Βάζουμε εισαγωγικά στις λέξεις “μικρό” και “λάθος”, αν και ούτε μικρό είναι, ούτε λάθος -τουλάχιστον από απροσεξία.

Αντιθέτως, δείχνει κάτι πολύ συγκεκριμένο για την κατάσταση μέσα στη ναζιστική συμμορία, τώρα με τις διώξεις εναντίον τους. Και αυτό που προκύπτει είναι πως τα χαμηλόβαθμα μέλη της συμμορίας είναι αναλώσιμα για την ηγεσία και πως θα θυσιαστούν για να απαλλαγούν ο Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του από τις εναντίον τους κατηγορίες .

Εξηγούμαστε:

Αν υπάρχει μια σημαντική διαφορά στη σχέση των μελών της ναζιστικής συμμορίας με το ψέμα, όταν τους συγκρίνουμε με τους πολιτικούς όλων των άλλων κομμάτων, είναι η εξής:

Ολοι οι πολιτικοί λένε ψέματα, αλλά μόνο ο χρυσαβγίτης δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να ξεφουρνίσει ακόμα και το μεγαλύτερο, το πιο τερατώδες παραμύθι, κοιτώντας στα μάτια τον συνομιλητή του, ακόμα και όταν γνωρίζει πολύ καλά πως ο ακροατής του γνωρίζει 1.000% ότι ψεύδεται.

Ετσι, ο Κασιδιάρης ξέρει πολύ καλά ότι λέει ψέματα, όταν π.χ. χρησιμοποιεί το επιχείρημα «οι ανακρίτριες βαφτίζουν μέλη εγκληματικής οργάνωσης ακόμη και όποιον τυχαίνει να παρακολουθήσει μια ομιλία μας» -κάτι τέτοιο πουθενά δεν υπάρχει μέσα στο πόρισμα -οι ανακρίτριες καθορίζουν με μεγάλη σαφήνεια ποιος θεωρείται “μέλος της εγκληματικής οργάνωσης” και ποιος όχι.

Ομοίως, ο Λαγός δίνει συνεντεύξεις και στέλνει ηχογραφημένα μηνύματα σε χρυσαβγίτικες συγκεντρώσεις, λέγοντας με το γνωστό του ύφος «ξεφτιλισμένοι, μου κάνατε το σπίτι ερείπια και βρήκατε τ’ αρχ**** μου», ενώ γνωρίζει (και γνωρίζει ότι και οι άλλοι γνωρίζουν) ότι τελικά, πράγματι βρέθηκε ένα όπλο και σφαίρες, και μάλιστα πειραγμένο, σε μυστική κρύπτη στο “φτωχόσπιτό του”, πολύ καλά κρυμμένο.

Ολοι τους, επίσης, κοιτάνε τον άλλο στα μάτια και λένε με θράσος π.χ. “που είναι τα όπλα που λέγατε ότι θα βρίσκατε;;; -κάνατε τα γραφείας μας άνω-κάτω αλλά άνθρακες ο θησαυρός σας”, ενώ ξέρουν ότι έχουν βρεθεί πάνω από 70 όπλα σε 30 διαφορετικές υποθέσεις, και μεταξύ αυτών, και ένα φονικό δρεπάνι που θα έκοβε το νήμα της ζωής των στελεχών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, που το είχαν κρύψει επιμελώς πίσω από το air-condition στα γραφεία της τοπικής τους [*].

 

    Στο βίντεο, ο ευπατρίδης της πολιτικής και μέγιστος πολιτικός ανήρ Ιωάννης Λαγός σε ύψιστες στιγμές πολιτικού κοινοβουλευτικού Λόγου

“Πες-πες, κάτι θα μείνει” και “Οσο μεγαλύτερο είναι ένα ψέμα …” (αρκεί να μην ξεχνιόμαστε)

Αυτή η υπερβολική αυτοπεποίθηση δεν οφείλεται μόνο στο θράσος τους, αλλά προέρχεται κι από τις βασικές διδαχές του Γκέμπελς, σε σχέση με το ψέμα και τη δύναμή του.

Η ίδια αυτή αυτοπεποίθηση, ότι μπορούν χωρίς έλεγχο να ξεφουρνίζουν από βατράχια μέχρι δράκους, ήταν -υποθέτουμε- που οδήγησε πριν λίγες μέρες τον Αριο υπερσαχάριο Φίρερ να κάνει ένα μικρό λάθος:

Να παραδεχτεί, εμμέσως πλην σαφώς, ότι τα στελέχη και τα μέλη της οργάνωσής του εμπλέκονται σε δολοφονικές επιθέσεις.

Εδωσε στην εφημερίδα “Δημοκρατία”, Κυριακή 23/03/2014, μια συνέντευξη (στην οποία, μάλιστα, δήλωσε ίσως για πρώτη φορά ότι “δεν είναι αντισημίτης”, αλλά όση αλήθεια περιέχει αυτή η δήλωση, άλλη τόση έχουν και όλα τα υπόλοιπα που είπε).
Και σε ένα σημείο τον ρωτάνε:

    «Αρνείστε επίσης τη συμμετοχή μελών σας σε επιθέσεις κατά αριστερών συνδικαλιστών και αλλοδαπών. Ομως από την αποκάλυψη τηλεφωνικών επικοινωνιών μέσω SMS του βουλευτή Λαγού, ο τελευταίος εμφανίζεται να επιχαίρει και να επικροτεί επίθεση εναντίον χώρου κοινωνικής εκπαίδευσης μεταναστών τον περασμένο Ιούλιο. Επειτα από αυτό θεωρείτε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής έχει θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός σας;;;»

Και δίνει την απάντηση:

    «Κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Αυτό το SMS στο οποίο αναφέρεστε δεν είναι του βουλευτή Λαγού, αλλά το έστειλαν στον βουλευτή Λαγό».

Η υπόθεση είναι η επίθεση στο στέκι “Αντίπνοια” (κλικ εδώ, στο Ιστολόγιο JailGoldenDawn, Πρωτοβουλία Δικηγόρων για την Πολιτική Αγωγή του Αντιφασιστικού Κινήματος)

και τα επίμαχα SMS βρίσκονται π.χ. και σε ένα ρεπορτάζ εδώ, όπου διαβάζουμε:

    Μια ημέρα μετά την επίθεση ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός φέρεται να στέλνει το μήνυμα:
    - «Εχω μάθει ότι λέω να το κάνουν και δεν αλλάζει αυτό. Μια χαρά φίλε την άκουσαν χτες. Και οι δικοί μας πήραν τα πάνω τους. Τους συλληφθέντες τους πήραμε και φύγαμε γύρω στις 10 και μισή».

    Δυο ημέρες μετά τα γεγονότα, ο Γιάννης Λαγός φέρεται να λαμβάνει το εξής μήνυμα:
    - «Πλάκα πλάκα το συνεργείο στην Ηλιούπολη είχε δουλειά. 50 μηχανάκια. Γράφανε ότι διακόψατε το μάθημα των αγγλικών. Δηλαδή τους αλλάξετε λάδια και τους γρασάρατε;;;».

Ωστε το έστειλαν στον Λαγό. Δεν το έστειλε ο Λαγός. Αρα, κάποιος πυρηνάρχης του Λαγού, όλο χαρά, έσπευσε να τον ενημερώσει για την δολοφονική επίθεση, προφανώς για να εισπράξει τα εύσημα, στα οποία, πράγματι, ο Λαγός δεν φάνηκε καθόλου τσιγκούνης. Εκανε και (χρυσαβγίτικο-μαφιόζικο) χιούμορ, μάλιστα -«τους αλλάξετε λάδια και τους γρασάρατε;;;».

Δεν χρειάζονται ιδιαιτέρως πολλά σχόλια. Ο Μιχαλολιάκος, μες στη … φούρια του να απαλλάξει το πιστό του μαντρόσκυλο-σωματοφύλακα-μπράβο από τις κατηγορίες, έσπευσε να επιβεβαιώσει την επίθεση. Αν δεν είχαν καμία σχέση (ή γνώση) με το περιστατικό, λογικά η απάντησή του θα έπρεπε να είναι πολύ διαφορετική, π.χ. “δεν ήταν μέλη μας αυτοί που κατηγορήθηκαν για την επίθεση” -κάτι που άλλωστε συνηθίζεται να κάνουν στο 100% των περιπτώσεων στις οποίες εμπλέκονται κατηγορίες για κακουργήματα, καθώς υπάρχει μια πολύ ομιχλώδης κατάσταση σχετικά με το ποιος φέρει την ιδιότητα του (μυημένου) μέλους της ΧΑ και ποιος του δόκιμου μέλους και ποιος του “υποστηρικτή” [Σ.Σ.: για το θέμα αυτό θα αφιερώσουμε ξεχωριστή ανάρτηση σύντομα, μιας που η σχετική έρευνά μας έχει καταλήξει σε συμπεράσματα].

Αντί λοιπόν να αρνηθεί την επίθεση ή την γνώση για την επίθεση, ο Φίρερ της ΧΑ απλά επιβεβαίωσε το γεγονός.

Συ είπας!!!

Υστερόγραφο: Σε άλλη περίπτωση, πολύ θα θέλαμε να κλείναμε με ένα πολιτικό σχόλιο, αλλά -δυστυχώς για εμάς-, όποτε χρειάζεται να ασχοληθούμε με τη συμμορία των μαχαιροβγαλτών τραμπούκων, πάντα στο προσκήνιο υπάρχει η ποινική πλευρά της κάθε υπόθεσης. Ετσι κι εδώ, το κύριο συμπέρασμα είναι ένα:

- Οτι ο Μιχαλολιάκος θεωρεί τους “στρατιώτες” τους αναλώσιμους. Δεν τον ενδιαφέρει η τύχη τους, δεν ασχολείται ποτέ με το τι θ’ απογίνουν. Εύκολα βάζει στοίχημα κανείς, πως στη συγκεκριμένη υπόθεση, ούτε τα ονόματα των παλικαράδων του δεν ήξερε, εάν υποθέσουμε ότι θυμόταν καν έστω την υπόθεση. Είναι πάγια και δοκιμασμένη τακτική αυτή, για να ξεφεύγει από τις ευθύνες των εγκληματικών πράξεων, και απλά, βλέπουμε να επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά:
 

«Βαρύ φορτίο»

Ο βετεράνος ναζί Γιάννης Περδικάρης ή Ιων Φιλίππου [**] γράφει σχετικά στο απολογιστικού τύπου βιβλίο του “Χρυσή Αυγή Πολιτικός οροδείκτης”, εκδόσεις Ηλεκτρον, Αθήνα, 2013, που εξέδωσε πρόσφατα από τις εκδόσεις του μέντορά του Κώστα Πλεύρη (που μάλλον είναι ιδιοκτησία, στην πραγματικότητα του Αδ-όνειδος Γεωργιάδους, όπως έχει γραφτεί):

    «Οι δικαστικές περιπέτειες των μελών της Χρυσής Αυγής είναι ένα βαρύ φορτίο για τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος “δεν εγκαταλείπει τους στρατιώτες του”, εκτός κι αν η δράση τους θέτει εν κινδύνω την υπόσταση της οργάνωσης, οπότε και αναλαμβάνει την εκκαθάριση του σκηνικού» (σελ. 42).

Ακόμα σαφέστερα τα λέει ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος στο αυτοβιογραφικό του “Εχθροί του καθεστώτος, Χρυσή Αυγή 1993-1998″, εκδόσεις Ασκαλών, Αθήνα, 2000 (σελ. 62):

    «Πιστεύουμε ότι όποιοι κάνουν αυτές τις πράξεις [...] αλλά ακόμα και στην περίπτωση κατά την οποία είναι οπαδοί μας, δεν έχουμε ευθύνη».

Είναι ακριβώς αυτό που επιχειρείται και σήμερα, με την αποκήρυξη όλων των μελών, συμπεριλαμβανομένου του δολοφόνου Γιώργου Ρουπακιά. Αυτό συμβαίνει τώρα, και αυτό -υποπτευόμαστε- θα φανεί ολοκάθαρα στη δίκη: Ο Μιχαλολιάκος και τα ηγετικά στελέχη δεν θα διστάσουν να θυσιάσουν όλους τους χαμηλόβαθμους, για να απαλλαγούν απ’ τις κατηγορίες.

Οπως γράφαμε τον Σεπτέμβριο (κλικ εδώ, “Ο Μιχαλολιάκος ο … νοσταλγός των αγώνων “114″ των συνοδοιπόρων και κομμουνιστών ξεκίνησε “ανένδοτο 114″!!!”):

    «Ο δύστυχος ο Ρουπακιάς: Νόμιζε ότι η οργάνωσή του θα του βρει δικηγόρο. Αυτό, μάλιστα, συζητούσε η σύζυγός του με μια άλλη γυναίκα-στέλεχος της συμμορίας στη Νίκαια, όπως διαβάσαμε στους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους από τις συνακροάσεις της ΕΥΠ. Αν είχαν λίγο μυαλό, θα ήξεραν ότι αν κάτι χαρακτηρίζει τον Φύρερ της ναζιστικής συμμορίας είναι ότι πάντοτε “πουλούσε” αυτούς που μέχρι προ ολίγου βρίσκονταν στο βάθρο της ηγεσίας της ΧΑ δίπλα του. Απειρα τα παραδείγματα, με πιο χαρακτηριστικό αυτό του Περίανδρου. Στο δικαστήριο, ο Περίανδρος προσπαθούσε να πείσει τους δικαστές ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονική απόπειρα εναντίον των 3 αριστερών νέων. Οι χρυσαβγίτες είχαν πάρει εντολή να μην πάνε στο δικαστήριο για “συμπαράσταση”, ούτε να αναφέρονται στο ζήτημα. Ο Περίανδρος είχε συνειδητοποιήσει στο πετσί του ότι ήταν μόνος του σ’ αυτή τη μάχη. Και την τελευταία μέρα της δίκης, συνέβη το ανέλπιστο. Παρουσιάστηκαν μαζικά ολόκληρα τάγματα χρυσαβγιτών, που φώναζαν μέσα στην αίθουσα υπέρ της Χρυσής Αβγής και υπέρ του Περίανδρου. Ασφαλώς, διαταγές εκτελούσαν· τίποτα δεν γίνεται δίχως κεντρικές εντολές στη συμμορία. Κι έτσι, οι δικαστές πήραν το μήνυμα ότι ο κατηγορούμενος δρούσε ως μέλος (στέλεχος) της οργάνωσης, και τον έθαψαν πιο βαθιά. Χάρη στη … “συμπαράσταση” των … “συναγωνιστών” του. Και αυτό γράφτηκε και στο σκεπτικό της απόφασης.

    [...]

    »Και, όπως διαβάσαμε, επίσης, στους ίδιους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους από τις συνακροάσεις της ΕΥΠ, η οικογένειά του Ρουπακιά (αν θυμόμαστε καλά, η σύζυγος, η αδελφή του και κάποιοι από τους γονείς τους) συζητάει με τρόμο για το σε ποια πτέρυγα ποιας φυλακής θα τοποθετηθεί και αν και πόσο κινδυνεύει εκεί μέσα, απροστάτευτος και χωρίς καμία κάλυψη από τη συμμορία (που όσο να πει κανείς, κάποιος λόγος τους θα περνάει μέσα στη φυλακή, έτσι που τόσοι και τόσοι εγκληματίες και παραβατικοί με τα διάσημα της ΧΑ μπαινοβγαίνουν στα σωφρονιστικά ιδρύματα) ή ποιος θα τους δανείσει το ποσό των 50 ευρώ, για να έχει πάνω του κάποια χρήματα ο προφυλακισμένος φονιάς. Δυστυχώς, νόμιζαν πως αν γίνουν “καλοί χρυσαβγίτες” θα έχουν και προνόμια ή ίσως θα λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα, όπως ακριβώς έβλεπαν να έχει συμβεί με τον ανεπάγγελτο και άεργο πυρηνάρχη Νίκαιας Γιώργο Πατέλη, που αν και χωρίς δουλειά, περνούσε ζωή και κότα, πλήρωνε λογαριασμούς και είχε τη δυνατότητα να δίνει καθημερινά 15 ευρώ στο παιδί του για χαρτζηλίκι.
    Η διαφορά βρίσκεται στο εξής:
    Ο Πατέλης, λογικά ήταν μυημένο μέλος. Ο Ρουπακιάς όχι.

    [...]

    »[....] γνωρίζουμε ότι μας διαβάσουν και αρκετοί οπαδοί των ναζιστοτραμπούκων. Θυμάστε που ο Φύρερ έλεγε “Εγώ δεν πουλάω τους στρατιώτες μου”, όταν τον είχε ρωτήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης αν θα αποδοκίμαζε το “εγέρθητου” του Καιάδα;;;
    Και όμως, πριν αλέκτωρ, που λένε, απαρνήθηκαν -και όχι μόνο- το επιφανές μέλος τους και άνθρωπο για όλες τις (βρωμο)δουλειές τους, Γιώργο Ρουπακιά, τον νεοΓκοτζαμάνη δολοφόνο του Παύλου Φύσσα. Τον γείωσαν, τον έβγαλαν “ημιπαράφρονα” και “ψυχωτικό εγκληματία” («ένας ιδεολογικός χώρος είχε στοχοποιηθεί εξαιτίας της πράξης ενός μεμονωμένου ψυχωτικού», έγραψε ο  υπεύθυνος “ιδεολογικού” της συμμορίας), σαν να λέμε, όχι μόνο τον έσπρωξαν στο χείλος του γκρεμού αλλά του έριξαν και μια πέτρα από πάνω για να πνιγεί στα σίγουρα.
    Αυτά γιατί κάποιοι παραμυθιάζονται με κάτι δήθεν “κώδικες τιμές” της ΧΑ και κάτι αηδίες “δεν αφήνουμε τον συναγωνιστή μας στο πεδίο της μάχης” και άλλες τέτοιες βλακείες. Ο Μιχαλολιάκος φρόντισε να ξεφορτωθεί όλους (μα όλους) τους κατά καιρούς υπαρχηγούς του με πολύ βρώμικες μεθόδους. Γιαννόπουλος, Περίανδρος, Γκέκας, Κουσουμβρής, Ζαφειρόπουλος κ.ά., όλοι “πλήρωσαν το τίμημα”. Αυτή είναι η τακτική Μιχαλολιάκου. Τα ίδια έγιναν και με τον Κουσουμβρή (κατηγορούμενος για ληστείες, μεταξύ άλλων), τα ίδια με τον Ζαφειρόπουλο. Οταν ο … Αρχηγός δεν εξυπηρετείται πλέον από την παρουσία και τη δράση των υπαρχηγών του, τους ανοίγει το λάκκο.
    Κι έτσι ο Ρουπακιάς, αντί για υποστήριξη από την οργάνωση για χάρη της οποίας έγινε δολοφόνος, έλαβε μια σειρά χαρακτηρισμούς όπως “ηλίθιος”, “ψυχωτικός εγκληματίας”, “προβοκάτορας στημένος από την αμερικανοκομμουνιστικοσιωνιστική κυβέρνηση” και άλλα πολλά. Ο Αρβανίτης μίλησε για “σκευωρία στημένη επί ένα χρόνο από την Μοσάντ” (Ηράκλειο, 23/02/2014)
    Και νομίζει τώρα ο ανώνυμος χρυσαβγίτης ότι δεν είναι αναλώσιμος, έτσι και συμβεί μια στραβή;;;
    Αν είναι δυνατόν!!!».

Πηγή: http://xyzcontagion.wordpress.com

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές  ειδήσεις σήμερα

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Χώρισα, "Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Χώρισα, γλίτωσα τον εφιάλτη» έλεγε η δασκάλα

Ο πρώτος Έλληνας αντιεμβολιαστής εκπαιδευτικός σε αναστολή

Η Γνωστή μπύρα σταματά τη συνεργασία με efood-wolt

Η ΕΥΚΟΛΗ ONLINE Πιστοποίηση Αγγλικών ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δώσετε εξετάσεις σε προφορικά και έκθεση

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε όλα τα σχολεία - Αυτό είναι το 9ΜΗΝΟ σεμινάριο που μοριοδοτεί Διορισμούς - προσφορές εκπαιδευτικών

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ (ΜΟΝΟ 25 ΕΥΡΩ το μήνα) κ.α.  - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 24/9

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

gynaikoktonia_rodos_31hronis_-_dolofonia
Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Χώρισα, γλίτωσα τον εφιάλτη» έλεγε η δασκάλα
Ρόδος: Το τελευταίο τηλεφώνημα της Δώρας σε φίλη της πριν τη γυναικοκτονία «Ευτυχώς χώρισα» - Είναι η ενδέκατη γυναικοκτονία για το 2021
Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Χώρισα, γλίτωσα τον εφιάλτη» έλεγε η δασκάλα
marilena
Όταν η Μαριλένα Αραβαντινού ζωγράφισε την “Υποδοχή της Άννας Συνοδινού στη χώρα του θεάτρου”: η παλιά μνήμη που επανέρχεται μ’ ένα νέο φως
«Περιμένουν να τ’ αγγίξουν νέα μάτια και να τους δώσουν μια θέση στο σήμερα. Για να γίνει αυτό, χρειάζονται δυο. Εκείνοι που έπραξαν κι οι άλλοι που...
Όταν η Μαριλένα Αραβαντινού ζωγράφισε την “Υποδοχή της Άννας Συνοδινού στη χώρα του θεάτρου”: η παλιά μνήμη που επανέρχεται μ’ ένα νέο φως
Έντεκα γυναικοκτονίες από την αρχή του 2021: Τελευταίο θύμα η εκπαιδευτικός στη Ρόδο
Έντεκα γυναίκες δολοφονήθηκαν από συζύγους ή συντρόφους από τις αρχές του 2021 - Η νεαρή εκπαιδευτικός από τη Ρόδο ήταν το τελευταίο θύμα
Έντεκα γυναικοκτονίες από την αρχή του 2021: Τελευταίο θύμα η εκπαιδευτικός στη Ρόδο