Thumbnail
Σύγκρουση εκτός ορίων σημειώθηκε μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής μέσα στα γραφεία του κόμματος στην Πάτρα. 

Διαμάχη ξέσπασε στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα με αφορμή εσωτερικές έριδες και διαφωνίες, οδηγώντας τους να πιαστούν στα χέρια κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, ενώ ένας από αυτούς δεν δίστασε να τραβήξει και όπλο.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, όλα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Γούναρη.
 
Στη διάρκεια της συνεδρίασης της πενταμελούς νομαρχιακής επιτροπής δύο μέλη της συγκρούστηκαν άγρια μεταξύ τους, πιάστηκαν στα χέρια και στη συνέχεια ένας από αυτούς να απειλήσει τον άλλον βγάζοντας όπλο.
 
Επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, με αποτέλεσμα το επεισόδιο να λήξει εκεί, αφήνοντας όμως πίσω του «ανοιχτούς λογαριασμούς».
 
Αποτέλεσμα της πρωτοφανούς έκρηξης που έχει προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στη Χρυσή Αυγή της Αχαϊας, ήταν να αποφασιστεί άμεση «πυροσβεστική» κάθοδος την Κυριακή στην Πάτρα των βουλευτών Ηλία Παναγιώταρου και Γιάννη Λαγού, για να αποφορτιστεί το κλίμα αλλά και να «πάρουν κεφάλια» από όσους πρωτοστάτησαν στα πρωτοφανούς έκτασης επεισόδια.
 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΘΡΑΝΙΑ
Τράπεζα Θ(υ)μάτων και Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής: Το Λύκειο ως μηχανισμός αποκλεισμού
«Καλό» σχολείο αναγορεύεται εκείνο που προσαρμόζεται καλύτερα στις απαιτήσεις των εξετάσεων, όχι εκείνο που μορφώνει ολόπλευρα.
Τράπεζα Θ(υ)μάτων και Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής: Το Λύκειο ως μηχανισμός αποκλεισμού
wall of tears
«Το τείχος των δακρύων» στη Νέα Υόρκη: Όταν η μνήμη της Γάζας γίνεται δημόσιος χώρος
18.457 παιδιά, μία καλλιτεχνική εγκατάσταση και μια σιωπηλή κραυγή στο Μπούσγουικ που αρνείται να ξεχαστεί
«Το τείχος των δακρύων» στη Νέα Υόρκη: Όταν η μνήμη της Γάζας γίνεται δημόσιος χώρος
νοσοκομειο
Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος 30 ημερών με RSV στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού
Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ το κοριτσάκι – Σοβαρές επιπλοκές μπορεί να προκαλέσει ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός στα νεογνά
Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος 30 ημερών με RSV στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού
Νίκος Παπαϊωάννου
Πτυχία σε εκκρεμότητα: Η Βουλή ξανανοίγει τον φάκελο των αποφοίτων ΤΕΙ και η υπόσχεση για «άμεση λύση»
Βουλή: Σχετικά με την αντιστοίχιση και ισοτίμηση των τίτλων σπουδών των αποφοίτων των πρώην ΤΕΙ με τα αντίστοιχα ή συναφή τμήματα των νέων...
Πτυχία σε εκκρεμότητα: Η Βουλή ξανανοίγει τον φάκελο των αποφοίτων ΤΕΙ και η υπόσχεση για «άμεση λύση»