panellinies-panelladikes-eksetaseis
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα των ειδικών και μουσικών μαθημάτων, τη δημιουργία κωδικού ασφαλείας και την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού γνωστοποιείται ότι οι  βαθμολογίες των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2024 στα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού ανακοινώνονται σήμερα, Τετάρτη 25-9-2024 το μεσημέρι,  σε όσα ΓΕΛ της χώρας  είχαν αντίστοιχους υποψηφίους.

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που αναρτώνται  στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Όλοι οι υποψήφιοι των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΓΕΛ θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr  πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες. Επίσης οι βαθμολογίες θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο, σε όσους το είχαν αιτηθεί.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα των ειδικών και μουσικών μαθημάτων, τη δημιουργία κωδικού ασφαλείας και την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου.

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις που αφορούν τις Πανελλήνιες

Πανελλαδικές 2025: Νέα πανωλεθρία για τα επτά Τμήματα Φυσικής

Μια πικρή «ιστορία» των Πανελληνίων εξετάσεων

«Οικογενειακή» υπόθεση οι Πανελλαδικές 2025: Αδέρφια από τη Θεσσαλονίκη κατακτούν μαζί την Ιατρική του ΑΠΘ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tsoykalas-dolofonia-temponera
Δολοφονία Νίκου Τεμπονέρα: Πως περιγράφει τα γεγονότα ο αυτόπτης μάρτυρας Χρήστος Τσουκαλάς
Χρήστος Τσουκαλάς, (Ο καθηγητής που ήταν μαζί με τον Τεμπονέρα και τραυματίστηκε από τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ): Πώς δολοφόνησαν τον Νίκο
Δολοφονία Νίκου Τεμπονέρα: Πως περιγράφει τα γεγονότα ο αυτόπτης μάρτυρας Χρήστος Τσουκαλάς
Δημόσιος υπάλληλος σε γραφείο εργάζεται
Δημόσιοι υπάλληλοι: Πόσα χρήματα «μπαίνουν στην τσέπη» με τις νέες αυξήσεις - Παραδείγματα
Ο κατώτατος, ο μέσος μισθός, οι τριετίες και τα επιδόματα – Ποιοι κερδίζουν και πόσο αλλάζει ο μισθολογικός χάρτης στο Δημόσιο
Δημόσιοι υπάλληλοι: Πόσα χρήματα «μπαίνουν στην τσέπη» με τις νέες αυξήσεις - Παραδείγματα